Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Bordeaux airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Bordeaux

Auto huren Bordeaux

Talloze restaurants, een prachtige boulevard, skateparken en bijzondere bezienswaardigheden, de stad Bordeaux heeft veel te bieden. Met op twee uur rijden de stad Biarritz met prachtige stranden en vele surfers die er jaarlijks heen trekken is Bordeaux een goede uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie. Zowel stedentrippers als zonliefhebbers komen hier aan hun trekken en met een huurauto via Skyscanner is een vakantie in deze Zuid-Franse stad ineens heel dichtbij.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Bordeaux

Op level 0 tussen boarding en check-in bevinden zich de autoverhuurbedrijven van vliegveld Bordeaux Airport. Op het vliegveld van Bordeaux hebben Avis, ADA, National/Citer, Budget en Hertz een kantoor. Vanaf de aankomsthal is het slechts een klein stukje lopen naar de autoverhuurbedrijven op de begane grond van het vliegveld.

Benzinepomp in de buurt van Bordeaux

De meeste verhuurbedrijven verwachten een volle tank wanneer de huurauto wordt teruggebracht.

Rondom Bordeaux Airport en de stad Bordeaux zijn voldoende benzinepompen te vinden. Op de Franse snelwegen zijn ook met relemaat tankstations geplaatst. Op de route van Bordeaux Airport naar de stad Bordeaux zijn verschillende benzinepompen, een van de dichstbijzijnde is op slechts drie kilometer afstand van het vliegveld.

Vanaf vliegveld Bordeaux

Vanaf de autoverhuurbedrijven op Bordeaux Airport is de route naar het centrum van Bordeaux niet heel moeilijk. De borden op het vliegveld wijsen richting de rotonde die uitkomt op de D1563. Vervolgens is het de D105 volgen richting Bordeaux om het centrum van de stad in te rijden. Afhankelijk van het adres van het hotel of de accomodatie is het ongeveer 10 kilometer en 25 minuten rijden van Bordeaux Airport naar de stad.

Op bestemming aankomen

Bordeaux

Bordeaux is wereldberoemd wegens de heerlijke wijnen, maar de stad en streek hebben meer te bieden. Het centrum van Bordeaux is de laatste jaren enorm opgeknapt en verworden tot een fijne stad voor een zonnige stedentrip. De oude zeehaven van Bordeaux is de moeite van een bezoek waard, net als de Citadel van Blaye en Jardin Botanique. Winkelen, heerlijk eten, genieten van heerlijk weer of cultuursnuiven. Bordeaux heeft het allemaal én is een heerlijke uitvalsbasis voor tripjes in de omgeving. Het centrum van Bordeaux is autovriendelijk, er zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden. In het centrum is straatparkeren toegestaan, al is dit meestal voor maximaal twee uur toegestaan. Er zijn in het centrum meer dan twintig parkeergarages en aan de rand van de stad verschillende P+R terreinen. De parkeerkosten verschillen per lokatie, buiten het centrum kost het €0,60 per uur en in het historische centrum €2,00 per uur.

Biarritz

Het Zuid-Franse Biarritz ligt bijna tegen Spanje aan, uitkijkend op de Golf van Biskaye en is geliefd onder surfers. De badplaats wordt beschouwd als een van de mooiere surfspots in Europa. De relaxte surfsfeer en het goede weer maken deze stad ook erg geliefd bij toeristen die niet per se op een surfplank willen staan. Al is het gemakkelijk om een poging te wagen, op het strand zijn verschillende surfscholen actief waar een paar surflessen te volgen zijn. Naast het strandleven kent Biarritz een bewogen geschiedenis en prachtige ongerepte natuur. Biarritz is autovriendelijk en rondrijen in deze stad is niet ingewikkeld. Er zijn verschillende parkeerterreinen, in het centrum moet er worden betaald om te parkeren. Aan het strand zijn enkele parkeerplaatsen waar gratis geparkeerd kan worden.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.