Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Bern airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Bern

Gaat u vliegen naar Zwitserland en wilt u daar een huurauto tot uw beschikking hebben, bijvoorbeeld om naar verschillende skigebieden te rijden of om het land te gaan verkennen? Neem dan een kijkje op de website van Skyscanner en ontdek hoe u heel eenvoudig een auto kunt huren op Bern Airport.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Bern

De luchthaven van Bern, ook wel Bern Airport of Bern – Belp Airport genoemd, ligt iets meer dan 9 kilometer ten zuiden van Bern, nabij het plaatsje Belp. Vanaf het vliegveld van Bern zijn talloze populaire skigebieden in Zwitserland snel en eenvoudig met de huurauto te bereiken, en vanaf deze luchthaven zit u tevens op korte afstand van de Franse alpen. Op het vliegveld van Bern zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Avis, Budget, Hertz en Sixt. Al deze autoverhuurbedrijven hebben een balie in de aankomsthal van de luchthaven waar u, nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald, direct heen kunt lopen.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Bern

De kans is groot dat uw autoverhuurbedrijf op Bern Airport van u verlangt dat u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank inlevert. Gelukkig is dit geen enkel probleem, want in het dorpje Wabern bei Bern, waar u doorheen rijdt als u vanaf het centrum van Bern naar de luchthaven gaat, is een Migrol tankstation te vinden. Uiteraard kunt u de tank van uw huurauto ook in Bern zelf volgooien, want vanaf daar is het nog maar een klein stukje rijden naar het vliegveld.

Met de huurauto naar Bern rijden

Als u nadat u geland bent in Bern rechtstreeks met uw huurauto naar het centrum van Bern gaat dient u vanaf het luchthaventerrein de Flugplatzstrasse op te rijden in de richting van Bern. Zodra u na enkele minuten aankomt bij de kruising met de Bernstrasse slaat u rechtsaf en blijft deze weg volgen, u komt dan vanzelf in het centrum van Bern terecht. Indien u onderweg geen files of opstoppingen tegenkomt duurt de autorit van de luchthaven naar het centrum van Bern iets meer dan 20 minuten.

Met de huurauto naar skibestemmingen in Zwitserland rijden

Wie met de huurauto vanaf de luchthaven van Bern rechtstreeks naar een skibestemming in Zwitserland gaat rijden kan het beste vanaf het luchthaventerrein de Flugplatzstrasse oprijden in de richting van Belp. U volgt vervolgens de borden richting Münsingen / Rubigen en neemt dan de afslag naar de A6. Tenslotte kiest u de door u gewenste richting naar uw favoriete skigebied. Op veel snelwegen in Zwitserland dient u tol te betalen, u kunt hiervoor uw creditcard gebruiken maar contant betalen is uiteraard ook mogelijk.

Bern

Veel vakantiegangers die naar Bern vliegen vergeten om een bezoekje te brengen aan de stad Bern. Dit is eigenlijk heel jammer, want deze prachtige stad kent een rijke historie en is dus zeker het bezichtigen waard. Wilt u weten wat u allemaal in Bern kunt gaan doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Bern u zeker niet mag missen.

Bent u van plan om te gaan overnachten in Bern, dan kunt u op Skyscanner het beste zoeken naar hotels in Bern die over een een eigen parkeerterrein of –garage beschikken.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.