Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Rome Ciampino airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Rome Ciampino

Auto huren Rome Ciampino

Gaat u vliegen naar Rome en wilt u vervolgens een auto tot uw beschikking hebben? Ontdek dan hoe u snel en gemakkelijk via Skyscanner een auto kunt huren op Rome Ciampino en wat u allemaal kunt verwachten als u met uw huurauto naar en door Rome gaat rijden.

Autoverhuurbedrijven op vliegveld Rome Ciampino

Ciampino–G. B. Pastine International Airport, zoals Rome Ciampino Airport officieel heet, ligt 12 kilometer ten zuidoosten van de historische binnenstad van Rome, net buiten de ring, en is daarom gemakkelijk en snel per huurauto te bereiken. Op Rome Ciampino Airport bevinden zich diverse autoverhuurbedrijven, waaronder Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Firefly, Goldcar, Hertz, Locauto, Maggiore, Sicily by Car, Thrifty en Sixt. Alle genoemde autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal van de luchthaven, u hoeft dus nooit ver te lopen nadat u uw koffers van de band heeft gepakt. Zodra u uw autoverhuurovereenkomst heeft ondertekend en de autosleutels in ontvangst heeft genomen kunt u meteen doorlopen naar uw huurauto, die buiten voor u klaarstaat.

Tankstations in de omgeving van Rome Ciampino Airport

Bij de meeste autoverhuurbedrijven dient u uw huurauto aan het einde van uw huurperiode met een volle tank in te leveren. Dit is op Rome Ciampino Airport geen enkel probleem, want na de afslag naar de luchthaven vindt u op de Via di Morena een Q8 tankstation. Daarnaast zijn er op de ring rondom Rome (E80) diverse tankstations te vinden.

Met de huurauto naar Rome rijden

Als u met uw huurauto naar Rome gaat rijden dient u zodra u het luchthaventerrein afrijdt de borden naar Via Appia Nuova/Strada Statale 7 Via Appia/SS7 richting Roma Centro te volgen, deze leidt rechtstreeks naar het hartje van de stad. Zonder files of verkeersopstoppingen duurt de rit van Rome Ciampino Airport naar het centrum ongeveer drie kwartier. Echter, tijdens de spits kan de autorit vanaf de luchthaven naar de stad soms twee keer zoveel tijd innemen.

Rome

Rome is een indrukwekkende historische stad die bekend staat om de vele prachtige oude bouwwerken, zoals het Colosseum, het Forum Romanum, het Pantheon en de Trevi Fontein. Wilt u meer te weten komen over deze bijzondere stad, lees dan welke bezienswaardigheden in Rome u allemaal niet mag missen en uit welke hotels in Rome u allemaal kunt kiezen.

Rome is een drukke stad, die bovendien barst van de kleine straatjes met eenrichtingsverkeer. U dient daarom altijd goed op te letten als u met uw huurauto door het centrum van Rome manoeuvreert. Daarnaast kan het parkeren van uw auto enige moeite kosten, want de parkeerplaatsen op de openbare weg zijn meestal bezet. Het beste kunt u uw huurauto daarom in een parkeergarage zetten, zoals bijvoorbeeld in de P1 (Villa Borghese) op de Viale del Galoppatoio, de P2 (Vantaggio Parking) op de Via del Vantaggio, de P3 (Autorimessa Spagna) op de Piazza Mignanelli, de P5 (Zaccardi) op de Via Sardegna of de P11 (Parking S.Maria) op de Via Di Santa Maria In Via. Voor de meeste parkeergarages geldt dat hoe dichter ze bij een toeristische attractie liggen, hoe meer u per uur dient te betalen. Bent u van plan om ook in Rome te overnachten, boek dan altijd een hotel met parkeerfaciliteiten.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.