Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Chiang Mai airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Chiang Mai

Auto huren Chiang Mai

Thailand is al decennialang een backpackerswalhalla. Met prachtige stranden,, tropisch weer, goedkoop onderhoud en de vriendelijke inborst van de Thai keren toeristen uit alle windrichtingen graag terug naar dit bijzondere Aziatische land. Chiang Mai is een goed startpunt om Thailand te verkennen of te genieten van de bruisende stad. Met de vele mooie tempels, het fijne klimaat en de heerlijke terrasjes om buiten te dineren in de grote stad geven Chiang Mai een dorps karakter. Vanaf Chiang Mai vertrekken trekkings naar de jungle die een heel andere kant van Thailand laten zien. Huur vooraf via Skyscanner een auto op Chiang Mai Airport om de omgeving en de stad echt te kunnen beleven.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Chiang Mai?

Op Chiang Mai International Airport zijn enkele autoverhuurbedrijven actief. Hertz, Avis en Thai Rent a Car zijn op het vliegveld te vinden. De balies van de autoverhuurbedrijven bevinden zich tegenover de aankomst- en vertrekhal van de luchthaven. Huur vooraf een auto in Chiang Mai via Skyscanner om zeker te zijn van de reservering en de beste deal.

Benzinepomp in de buurt van Chiang Mai

Het dihctstbijzijnde tankstation bij Chiang Mai Airport ligt op ongeveer 700 meter van de aankomsthal en zo'n 2 minuten rijden met een huurauto van het vliegveld vandaan. Vanaf de aankomsthal gaat de route langs de aankomsthal noordwaarts en vervolgens rechtsaf richting de uitgang. Aan de linkerhand ligt de benzinepomp.

Vanaf vliegveld Chiang Mai

Van vliegveld Chiang Mai naar het centrum van de stad is ongeveer 20 kilometer en zo'n 20 minuten rijden met een huurauto. In de spits kan het iets drukker zijn en de reistijd oplopen tot een half uur of iets meer. Vanaf het vliegveld gaat de route noordwaarts en vervolgens rechtsaf richting uitgang van het vliegveld. Bij de kruising met Mahidol/1141 gaat de route verder op de Mahidol/1141 door rechtsaf te slaan. Bij Chiang Klan Road gaat de route linksaf en direct rechts de ถนน ช้างคลาน op. Volg de weg langs de Ping River naar het centrum van Chiang Mai. Huur bij de auto in Chiang Mai ook een navigatiesysteem, het kan soms lastig zijn de juiste route te bepalen doordat wegen niet altijd in het Engels staan aangegeven.

Op bestemming aankomen

Chiang Mai

Chiang Mai is de belangrijkste stad in Noord-Thailand en is in 1296 gesticht. De stad ligt niet ver van Bangkok, maar kent wel een heel andere sfeer. Het is rustiger, het klimaat is minder drukkend en toch heeft de stad alles wat een avontuurlijke reiziger nodig kan hebben. Met tientallen tempels, waarvan een groot deel binnen de oude stadsmuren, geeft Chiang Mai een prachtig beeld van religieuze architectuur in Noord-Thailand. De prachtige en gevarieerde stad biedt naast bijzonder mooie architectuur nog veel meer. Het is een bruisende stad die niet te groots aanvoelt. Winkelen, bezienswaardigheden bekijken, lekker uit eten of relaxen op een boottocht over de Ping River, in Chiang Mai is voldoende te beleven. Doordat het niet heel erg druk is, is het redelijk makkelijk met een huurauto door de stad rijden. Parkeren in de stad is goed te doen en over het algemeen gratis. Er worden verschillende jungletrips vanuit de stad georganiseerd en er zijn talloze cursussen te volgen. Vervelen in Chiang Mai is bijna onmogelijk en met een huurauto zijn alle leuke activiteiten binnen handbereik.

Bangkok

Reizigers die benieuwd zijn naar de hoofdstad van Thailand kunnen vanaf Chiang Mai makkelijk met een huurauto naar Bangkok reizen. Om echt te kunnen genieten van het mooie Thaise land is het aan te raden om de trip naar Bangkok op te splitsen en in twee of drie keer te rijden. Stop bijvoorbeeld in de voormalig koninklijke stad Kamphaeng Phet en maak daar een uitstapje naar de eeuwenoude stad Mueang Nakhon Chum. In Bangkok is enorm veel te zien en doen. In de oude stad zijn onder andere Wat Arun, The Grand Palance en Wat Pho de moeite waard. De stad is veilig, gemoedelijk en zeer goed te bereizen met de fiets en het openbaar vervoer. Het verkeer kan erg druk zijn in Bangkok en met de auto de stad in is niet altijd een goed idee. Voor uitstapjes buiten de stad is een huurauto een fijn vervoersmiddel. Parkeren in het centrum van Bangkok kan lastig zijn, al zijn er in de kleinere zijstraatjes meestal wel parkeerplekken te vinden. Op veel plekken kan gratis worden geparkeerd, als er moet worden betaald is dat meestal niet meer dan €2,50 voor een paar uur parkeren.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.