Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Curaçao airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Curaçao

###Auto huren Curaçao Trpoisch klimaat, prachtige stranden en vriendelijke mensen. Curaçao is een bijzonder mooi eiland met een bijzondere band met Nederland. Ondanks dat veel toeristen voor een heerlijke strandvakantie naar Curaçao trekken, heeft het eiland nog veel meer te bieden. Huur een auto op Curaçao en ontdek Willemstad, spot flamingo's bij de zoutpannen van Jan Kock of verken de grotten van Hato. Op veel plekken is het prachtig duiken en snorkelen. Met een huurauto via Skyscanner kan een avontuurlijke vakantie op Curaçao beginnen. ###Waar huur je een auto op het vliegveld van Curaçao? Op Curaçao Airport zijn verschillende international autoverhuurmaatschappijen actief. Thrifty, Sixt, National, Hertz, Dollar, Budget, Avis en Alamo zijn op het vliegveld van Curaçao te vinden. De balies van de autoverhuurbedrijven bevinden zich in het kantoorgebouw van het vliegveld, dit gebouw grenst aan de aankomsthal van de luchthaven. Huur vooraf een auto op Curaçao Airport via Skyscanner om zeker te zijn van de beste deal. ###Benzinepomp in de buurt van Curaçao Houdt er rekening mee dat de meeste autoverhuurbedrijven verwachten dat de huurauto met een volle benzinetank retour komt. Wanneer dit niet is gedaan kunnen er kosten voor worden gerekend.

Op ongeveer 4 kilometer van Curaçao Airport en zo'n 7 minuten rijden met de huurauto ligt de dichtstbijzijnde benzinepomp. Vanaf vliegveld Curaçao gaat de route richting uitgang en linksaf de Franklin D. Rooseveltweg op richting Willemstad. Ongeveer ter hoogte van de Churchillweg ligt aan de linkerhand een tankstation. ###Vanaf vliegveld Curaçao Op 10 kilometer van Curaçao International Airport of Hato Airport ligt Willemstad. Met een huurauto is het ongeveer 15 minuten rijden naar het centrum van de stad. Vanaf het vliegveld gaat de route richting uitgang linksaf de Franklin D. Rooseveltweg op naar Willemstad. Neem bij de rotonde de tweede afslag en vervolg de route via de Nijlweg. De Nijlweg gaat over in de A. A. de Lannoy-Willemsboulevard naar de Koningin Julianabrug. Voor de brug en de Sint Annabaai kan een afslag worden genomen richting het centrum van de stad. Huur een auto om gemakkelijk naar Willemstad en andere plekken op Curaçao te reizen. ###Op bestemming aankomen ###Willemstad In hoofdstad Willemstad zijn invloeden uit Portugal en Nederland te herkennen in de architectuur en de manier waarop de stad is opgebouwd. De prachtige grachtenpanden zoals aan de Handelskade, het historische centrum wat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat en Fort Amsterdam zijn slechts enkele voorbeelden van de pracht en praal van Willemstad. De relaxte sfeer en het heerlijke klimaat maken de stad tot een goed startpunt om Curaçao te verkennen. Huur een auto om Willemstad en haar directe omgeving te verkennen. Een tripje naar de Grotten van Hato of het Curaçao Sea Aquarium is zo gemaakt. Parkeren in het centrum van Willemstad is niet moeilijk, al is het zeer aan te raden om een beveiligde parkeerplaats uit te kiezen. Voor omgerekend enkele euro's staat de huurauto veilig geparkeerd. ###Grotten van Hato De Grotten van Hato zijn al eeuwenlang bekend en onderzocht waardoor er veel informatie over eerdere bewoners bekend is geworden. Overblijfselen van de Arawakindianen zijn hier te vinden, evenals sporen van slaven die zich in de grotten verborgen hielden. De schoonheid van de grotten en bijzondere geschiedenis maken dit een bijzonder mooi stukje Curaçao. Vanaf Curaçao Airport is het slechts 2 minuten rijden, de grotten liggen langs de Franklin D. Rooseveltweg. Vanuit Willemstad is het 10 kilometer en ongeveer 15 minuten rijden met de huurauto naar de Grotten van Hato. Vanaf het centrum van de stad gat de route via de A. A. de Lannoy-Willemsboulevard en de Nijlweg de stad uit richting vliegveld. Neem bij de rotonde de tweede afslag en vervolg de route over de Franklin D. Rooseveltweg. Vlak voor het vliegveld liggen de Grotten van Hato aan de linkerkant van de weg.

Hertz
Europcar
Avis
Sixt
Thrifty Worldwide
Enterprise

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.

*Dit is een geschatte prijs om je te helpen kiezen uit een groot aantal opties. De prijs van vandaag is gebaseerd op het gemiddelde van de laagste prijzen op Skyscanner gedurende elk van de afgelopen 15 dagen.