Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Gdansk airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Gdansk

Auto huren Gdansk

De Poolse stad Gdansk kent een grote schare trouwe fans door de goede sfeer in deze voormalige Hanzestad en het prachtige historische stadscentrum. Verschillende mooie kerken zijn te bezoeken en in Gdansk kan heerlijk gewinkeld worden. De bijzondere grachtenpanden en mooie pleinen doen niet Pools aan, maar doen eerder denken aan Nederlandse en Vlaamse steden. Door de fijne ligging aan de Oostzee weet Gdansk alles te bieden voor een heerlijke vakantie. Huur een auto op Gdansk Airport via Skyscanner om de stad en de prachtige omgeving te leren kennen.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Gdansk?

Op het vliegveld van Gdansk zjin verschillende internationale autoverhuurbedrijven actief. De balies van de autoverhuurbedrijven zijn in de central hal op de begane grond te vinden. Op het vliegveld van Gdansk zijn Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Europcar, Express Rent a Car, Hertz, Panek en Sixt actief. Huur vooraf een auto via Skyscanner om zeker te zijn van de beste deal.

Benzinepomp in de buurt van Gdansk

Let op, de meeste autoverhuurbedrijven verwachten de huurauto retour met een volle benzinetank. Vraag vooraf na wat de regels zijn voor het retourneren van de huurauto om niet voor verrassingen komen te staan.

Op 600 meter afstand en ongeveer 2 minuten rijden met een huurauto van vliegveld Gdansk ligt het dichtstbijzijnde tankstation. Vanaf de aankomsthal van het vliegveld gaat de route met het verkeer mee en vervolgens rechtsaf de Juliusza Słowackiego op. Bij de vierde zijstraat aan de rechterhand bevindt zich een benzinepomp.

Vanaf vliegveld Gdansk

Het vliegveld van Gdansk, Lech Walesa Airport, ligt op 16 kilometer en nog geen 20 minuten rijden met de huurauto van het centrum van Gdansk. Vanaf het vliegveld gaat de route de eerste afslag op de rotonde rechtsaf de Juliusza Słowackiego op. Neem vervolgens de S6 richting Gdańsk/Łódź en neem daarna de afslag Gdansk Centrum naar de DW501/Aleja Armii Krajowej. Neem aansluitend linksaf de Okopowa/DK91 die het centrum in gaat. Met een huurauto is de afstand tussen het vliegveld en de stad in korte tijd te bereizen.

Op bestemming aankomen

Gdansk

Gdansk weet door de combinatie van zee, stad en nachtleven een mooie mix aan bezienswaardigheden en belevenissen te bieden voor uiteenlopende reizigers. Door de bijzondere geschiedenis en liggende tussen Rusland en West-Europa, zijn verschillende invloeden in Gdansk mooi samengesmolten tot een trotse stad met een gemoedelijke sfeer. Ontspannen, winkelen, sight seeing, cultuur en uitgaan kan allemaal in één vakantie in Gdansk. Bezoek tijdens een vakantie in Gdansk zeker de haven die uitkijkt over de Oostzee, de Kraanpoort, de Groene Poort, het gemeentehuis en de Kerk van Sint Catherine. Geniet met goed weer van het heerlijke stran van Gdansk en struin langs het prachtige stationsgebouw het ecntrum in op zoek naar heerlijke restaurants en leuke bars. Parkeren in het centrum van Gdansk is meestal goed te doen, in parkeergarages en parkeerplekken bij hotels of grote winkelcentra wordt een kleine bijdrage voor parkeren gevraagd van ongeveer €1,00 tot €2,00 per uur.

Kaliningrad

Gdansk biedt eigenlijk alles wat de meeste reizigers zoeken in een vakantie. Maar de toeristen die graag wat meer willen zien, kunnen gemakkelijk het binnenland intrekken om meer van Polen te ontdekken. Benieuwd naar Rusland? Ga dan naar Kaliningrad. Tussen polen enn Litouwen ligt een klein stukje Russisch grondgebied ingeklemd wat niet al te ver rijden van Gdansk ligt. Het centrum van Kaliningrad is ruim opgezet en erg mooi. Onder andere het huis van de Sovjets, de Koningspoort en de Beurs van Kaliningrad zijn de moeite van een bezoek waard. Houdt er rekening mee dat er een visum nodig is om Rusland te betreden, dit is meestal goedkoper wanneer het van te voren is aangevraagd. Van Gdansk naar Kaliningrad is 160 kilometer en ruim twee uur rijden met een huurauto, houdt rekening met wachttijden bij de grens. Vanuit Gdansk gaat de route via de DW501 naar de DK89. Neem vervolgens de S7/E28, deze gaat over in de S22/E28. Ga linksaf richting Kaliningrad en neem de ul. Alleya Smelykh en de ul. Sergeeva richting het centrum van Kaliningrad. Sla linksaf de ul. Dzerzhinskogo op en sla linksaf de ul. Frunze op. Parkeren is vaak goed mogelijk in het centrum van Kaliningrad, meestal is parkeren gratis of wordt er bij grote hotels en winkelcentra een kleine bijdrage per uur gevraagd.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.