Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Hannover airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Hannover

Auto huren Hannover

Van plan om naar Hannover te gaan vliegen en wilt u daar een auto tot uw beschikking hebben? Dan kunt u via Skyscanner een auto huren op Hannover Airport.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Hannover

De luchthaven van Hannover, officieel Flughafen Hannover-Langenhagen geheten maar meestal Hannover Airport genoemd, bevindt zich ca. 11 kilometer ten noorden van Hannover, in het plaatsje Langenhagen. Op het vliegveld van Hannover zijn diverse autoverhuurbedrijven gevestigd, waaronder Avis, Budget, Europcar, Firefly, Hertz, Keddy, Sixt en Thrifty. Deze autoverhuurbedrijven zijn allemaal in de luchthaventerminal vertegenwoordigd, u hoeft dus na aankomst nooit ver met uw koffers te sjouwen.

Tankstations in de omgeving van Hannover Airport

Bij de meeste autoverhuurbedrijven op Hannover Airport geldt dat u uw huurauto aan het einde van uw verblijf weer met een volle tank dient in te leveren. Dit is echter geen enkel probleem, want op het luchthaventerrein van vliegveld Hannover bevinden zich twee tankstations waar u uw huurauto nog even snel vol kunt gooien voordat u hem aflevert bij uw autoverhuurbedrijf. Daarnaast kunt u in het centrum van Hannover tanken, onder meer op de doorgaande weg L380 die vanuit het centrum van de stad naar de luchthaven leidt.

Met de huurauto naar Hannover rijden

Indien u na aankomst op Hannover Airport direct met uw huurauto naar het centrum van de stad gaat rijden dient u als u het luchthaventerrein afrijdt de A352 op te gaan en de borden richting Dortmund te volgen. U komt dan vanzelf op de A2 terecht, waarna u afslag 42 richting Nienburg / Garbsen-Ost / H.-Herrenhausen / Neustadt a. Rbge neemt. Vervolgens houdt u links aan en volgt de borden naar B6 / H.-Herrenhausen. Eenmaal op de B6 volgt u de borden richting Hannover / Zentrum, u komt dan vanzelf in de binnenstad terecht. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit vanaf de luchthaven van Hannover naar het centrum van de stad iets meer dan een half uurtje. Een iets kortere maar minder eenvoudige route van het vliegveld van Hannover naar de stad loopt via L380, die u via de buitenwijken van Hannover naar het centrum van de stad brengt.

Hannover

Hannover is de hoofdstad van de Noord-Duitse deelstaat Nedersaksen en barst van de interessante historische bezienswaardigheden, zoals de oudste Duitse wolkenkrabber het Anzeigerhochhaus, de Basiliek van Sint Clemens en de Christuskerk. Wilt u weten wat er allemaal in Hannover te doen is, lees dan welke bezienswaardigheden in Hannover u niet mag missen. Ook kunt u via Skyscanner hotels in Hannover reserveren.

Overal in het centrum van Hannover dient u te betalen om te parkeren. Dit kan op de openbare weg, maar als u langer dan 2,5 uur wilt parkeren kunt u uw huurauto het beste in een parkeergarage neerzetten, bijvoorbeeld in de P1 (Osterstrasse, Osterstrasse 42), P2 (Windmühlenstrasse, Windmühlenstrasse 3), P3 (Oper/Kröpcke, Opernplatz 1) of P4 (Altstadt, Schmiedestrasse 13). Indien u van plan bent om in Hannover te overnachten kunt u het beste zoeken naar hotels die over eigen parkeerfaciliteiten beschikken, u kunt uw huurauto dan gewoon bij het hotel laten staan als u de stad gaat verkennen.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.