Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Frankfurt-Hahn airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Frankfurt-Hahn

Auto huren Frankfurt-Hahn

Gaat u vliegen naar Frankfurt-Hahn Airport? Overweeg dan een huurauto te reserveren, want als u een auto gaat huren op Frankfurt-Hahn heeft u de meeste bewegingsvrijheid en kunt u op eigen houtje Frankfurt en omgeving gaan verkennen.

Autoverhuurbedrijven op Frankfurt-Hahn Airport

Vliegveld Frankfurt-Hahn, officieel Frankfurt- Hahn Airport geheten, ligt zo’n 120 kilometer ten westen van Frankfurt, nabij het plaatsje Kirchberg. Frankfurt-Hahn Airport wordt vooral gebruikt door charter- en budgetmaatschappijen, die vanaf dit vliegveld naar met name zonnige vakantiebestemmingen en Europese steden vliegen. Op Frankfurt-Hahn Airport zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Avis, Budget, Europcar, Global Drive, Hertz, Keddy, Sixt en Thrifty. Al deze autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd op Frankfurt-Hahn, u hoeft dus nooit ver met uw koffers te zeulen zodra u de douane bent gepasseerd.

Tankstations in de omgeving van Frankfurt-Hahn Airport

Afhankelijk van de voorwaarden zoals vastgelegd in uw autoverhuurovereenkomst dient u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank in te leveren. Dit is echter geen enkel probleem, want als u vanaf de E42 / B50 de afslag naar de luchthaven neemt ziet u aan het einde van de afrit links een Shell tankstation liggen waar u de tank van uw huurauto nog even snel vol kunt gooien. Ook elders op de E42 / B50 zijn diverse tankstations te vinden, u hoeft dus nooit bang te zijn dat u voor vertrek geen gelegenheid heeft om te tanken.

Met de huurauto naar Frankfurt rijden

Indien u nadat u gearriveerd bent op Frankfurt-Hahn rechtstreeks met uw huurauto naar het centrum van Frankfurt wilt gaan rijden dient u vanaf het luchthaventerrein de K2 op te rijden en dan bij de tweede rotonde de tweede afslag naar de E42 / B50 ramp richting Cochem / Koblenz / Simmern te nemen. Neem na een half uurtje rijden afslag A61 richting Mainz / Ludwigshafen en vervolg dan uw weg op de E42 / A60, waarbij u de borden aanhoudt richting Frankfurt / Mainz / Ingelheim / Bingen-Ost. Neem na een kwartier rijden afslag 18 (Dreieck Mainz) en houd vervolgens rechts aan zodat u de borden richting A643 / Frankfurt a.M. / Wiesbaden / MZ-Gonsenheim volgt. Neem vervolgens de afslag naar de A66 richting Frankfurt en blijf deze weg volgen tot u na een half uurtje afslag 17 (Eschborn) richting Eschborn / Kronberg / Schwalbach / Sossenheim ziet. Volg nu de borden naar Frankfurt-Stadtmitte, u komt dan vanzelf in het centrum van de stad terecht. Indien u onderweg geen files of opstoppingen tegenkomt duurt de gehele autorit van Frankfurt-Hahn Airport naar het centrum van Frankfurt bijna anderhalf uur.

Frankfurt

Frankfurt am Main is een moderne stad in het westen van Duitsland en wordt beschouwd als een van de belangrijkste financiële centra van Europa. Daarnaast is de stad natuurlijk internationaal bekend vanwege de befaamde Frankfurter Messe. In Frankfurt zijn talloze bezienswaardigheden te bewonderen, waaronder het oude centrum in Römerberg, het Alte Oper, de Hauptwache en de Main Tower, vanwaar u een prachtig uitzicht over de stad heeft. Wilt u weten wat u allemaal in Frankfurt kunt gaan zien en doen, lees hier dan meer over de interessantste bezienswaardigheden in Frankfurt. Bent u ook nog op zoek naar accommodatie, laat Skyscanner u dan helpen hotels in Frankfurt te vinden.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.