Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Luxemburg airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Luxemburg

Auto huren Luxemburg

Indien u gaat vliegen naar Luxemburg en na aankomst over een huurauto wilt beschikken kunt u het beste een auto huren op het vliegveld van Luxemburg. Een huurauto reserveren gaat snel en eenvoudig via Skyscanner.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Luxemburg

Wie naar Luxemburg gaat vliegen landt op Luxemburg Airport, officieel Luxembourg Findel Airport geheten. Het vliegveld van Luxemburg ligt ongeveer 6 kilometer van de historische binnenstad van Luxemburg Stad, dat per huurauto snel en eenvoudig is te bereiken. Op de luchthaven van Luxemburg bevinden zich diverse autoverhuurbedrijven, waaronder Avis, Budget, Europcar, Hertz, InterRent, Sixt en Thrifty. Alle autoverhuurbedrijven op het vliegveld van Luxemburg hebben een balie in de aankomsthal van de luchthaven, waar u meteen heen kunt lopen zodra u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Luxemburg

Bij de meeste autoverhuurbedrijven op Luxembourg Findel Airport geldt dat u uw huurauto aan het einde van uw verblijf weer met een volle tank dient in te leveren op de luchthaven. Dit is gelukkig geen enkel probleem, want op de N1, die parallel langs het vliegveld loopt, is een Aral tankstation te vinden. Daarnaast kunt u ook tanken op de A1 / E29 bij afslag 9 (Senningerberg), en uiteraard in Luxemburg stad, dat niet ver van de luchthaven licht.

Met de huurauto naar Luxemburg Stad rijden

Als u met uw huurauto naar Luxemburg Stad gaat rijden dient u zodra u het luchthaventerrein afrijdt linksaf te slaan en de N1 op te rijden, deze weg gaat rechtstreeks naar het centrum van de stad. Indien u niet in een file of verkeersopstopping terecht komt duurt de autorit van de luchthaven naar het centrum van Luxemburg ongeveer een kwartier. Onderweg hoeft u nergens tol te betalen.

Luxemburg

Luxemburg Stad is de hoofdstad van het Groothertogdom Luxemburg en heeft een prachtige historische binnenstad. Tot de populairste toeristische trekpleisters van de stad behoren de Place d’Armes, de Kazematten (militaire kazernes) De Bock en Pétrusse-dal, en het Grand Ducal Paleis. Wilt u meer te weten komen over deze bijzondere stad, lees dan welke bezienswaardigheden in Luxemburg u allemaal gezien moet hebben en welke hotels in Luxemburg u daar in de buurt kunt vinden.

Een parkeerplaatsje op de openbare weg vinden is in Luxemburg Stad vaak erg moeilijk, daarom kunt u uw huurauto het beste neerzetten op een daartoe aangewezen parkeerterrein of in een parkeergarage. In het centrum kunt u kiezen uit de parkeergarages Stade, Rond Point Schuman, Monterey, Knuedler, Saint-Esprit, Theatre en Brasserie. Indien u het niet erg vindt om een klein eindje te lopen of een bus te nemen kunt u uw auto ook gratis parkeren op een Park & Ride parkeerplaats aan de rand van de stad, zoals bijvoorbeeld P & R Bouillon of P & R Kockelscheuer. Bent u van plan om ook in Luxemburg Stad te overnachten dan is het zeer aan te bevelen om een kamer te boeken in een hotel dat over eigen parkeerfaciliteiten beschikt, u heeft dan geen omkijken naar uw huurauto terwijl u Luxemburg Stad gaat bezichtigen.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.