Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Phuket airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Phuket

Auto huren Phuket

Gaat u op vakantie naar het Thaise eiland Phuket? Overweeg dan een huurauto te reserveren, want als u een auto gaat huren op Phuket heeft u de meeste bewegingsvrijheid en kunt u op eigen houtje afgelegen stranden, duiklocaties, watervallen, tempels en natuurparken bezoeken.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Phuket

Phuket is een eiland in het zuidwesten van Thailand en een ideale bestemming voor zonaanbidders die hun vakantie willen combineren met watersport, cultuur en natuur. De luchthaven van Phuket, ook wel Phuket International Airport genoemd, ligt 32 kilometer ten noorden van Phuket City en is na de twee luchthavens van Bangkok (Suvarnabhumi Airport en Don Mueang International Airport) het grootste vliegveld van Thailand. Op het vliegveld van Phuket zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, zoals Avis, Bizcar Rental, Budget, National, Sixt en Thai Rent a Car. Al deze autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd op de luchthaven van Phuket, u hoeft dus nooit ver met uw koffers en eventuele watersportuitrusting te zeulen nadat u deze van de band heeft gehaald.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Phuket

Afhankelijk van de voorwaarden zoals vastgelegd in uw autoverhuurovereenkomst dient u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank in te leveren. Dit is echter geen enkel probleem, want zodra u het luchthaventerrein bent opgereden ziet u voordat u de afslag naar alle autoverhuurbedrijven neemt langs de 4031 een tankstation liggen. Daarnaast kunt u ook tanken bij het Shell tankstation dat zich bevindt op de 402, op nog geen 200 meter afstand van de afslag naar het vliegveld. Ook elders op de 402 zijn diverse tankstations te vinden, u hoeft dus nooit bang te zijn dat u geen gelegenheid heeft om uw huurauto voor aflevering vol te tanken.

Met de huurauto op Phuket rijden

Op het eiland Phuket zijn geen snelwegen, maar de belangrijkste verkeersader is de 402, die van Phuket City in het zuiden naar Sa Phan Sarasin in het noorden van het eiland loopt. De 402 is zeer goed onderhouden, evenals veel secundaire wegen op Phuket. De bewegwijzering wordt meestal zowel in het Thais als in het Engels aangeduid, maar als u liever niet het risico loopt te verdwalen kunt u beter een navigator huren bij uw autoverhuurbedrijf. Thaise automobilisten staan erom bekend dat ze vaak gevaarlijke (inhaal)manoeuvres uithalen, u dient daarom altijd alert te zijn als u met uw huurauto op Phuket rijdt.

Indien u met uw huurauto vanaf het vliegveld direct naar Phuket City gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein de 402 op te rijden richting Phuket City, deze brengt u rechtstreeks naar het centrum van de stad. Zonder files en opstopping duurt de autorit van het vliegveld van Phuket naar Phuket City iets minder dan een uur. Onderweg hoeft u nergens tol te betalen.

Phuket

Phuket is vooral geliefd bij zon- en duikliefhebbers, die met name tussen december en maart (droge seizoen) het eiland bezoeken. Daarnaast zijn er op Phuket enkele interessante bezienswaardigheden te bewonderen, waaronder de tempel Wat Chalong en het indrukwekkende Khao Phra Thaeo National Park. Wilt u weten wat u allemaal op Phuket kunt gaan doen, lees dan meer over de bezienswaardigheden op Phuket. Bent u ook nog op zoek naar accommodatie, laat Skyscanner u dan helpen hotels op Phuket te vinden.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.