Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Krabi airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Krabi

Auto huren Krabi

Gaat u vliegen naar Krabi in Thailand en wilt u daar een huurauto tot uw beschikking hebben? Kijk dan op Skyscanner om te zien hoe u heel eenvoudig een auto kunt huren op Krabi Airport.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Krabi

Krabi International Airport of Krabi Airport, zoals de luchthaven van Krabi ook wel wordt genoemd, ligt 7 kilometer ten oosten van Krabi en is een ideale vliegbestemming voor reizigers die naar Krabi, Ko Sriboya, Ko Pu en de Phi Phi-eilanden op vakantie gaan. Vanaf de luchthaven van Krabi zijn alle vakantieresorts aan Andamanse kust van Thailand snel met de huurauto te bereiken.

Op het vliegveld van Krabi zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Avis, Budget, National, Sixt en Thai Rent a Car. Al deze autoverhuurbedrijven hebben een balie in de aankomsthal van de luchthaven, waar u meteen heen kunt lopen nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Krabi

Bij de meeste autoverhuurbedrijven die op Krabi Airport gevestigd zijn dient u uw huurauto aan het einde van uw verblijf weer met een volle tank in te leveren. Dit is echter geen enkel probleem, want in de buurt van Krabi International Airport zijn diverse tankstations te vinden. Het tankstation dat zich het dichtst bij de luchthaven van Krabi bevindt ligt aan de 4 (Phetkasem Road), die vlak langs de luchthaven loopt. Daarnaast kunt u ook tanken in Krabi zelf, want deze stad ligt op slechts enkele minuten rijden van het vliegveld.

Met de huurauto naar Krabi rijden

Indien u met uw huurauto vanaf het vliegveld naar Krabi gaat rijden dient u als u het luchthaventerrein afrijdt rechtsaf te slaan en de 4 (Phetkasem Road) in te rijden. Na iets meer dan 2 kilometer slaat u vervolgens linksaf, u rijdt dan op Maharaj Alley. Als u deze weg blijft volgen komt u vanzelf in het centrum van Krabi. De autorit van het vliegveld naar het centrum van Krabi duurt nog geen tien minuten.

Krabi

De Thaise badplaats Krabi wordt de laatste jaren steeds populairder bij buitenlandse toeristen uit alle windstreken, die vooral naar deze stad komen vanwege de prachtige stranden en de uiteenlopende snorkel- en duikmogelijkheden. In Krabi zijn bovendien veel bezienswaardigheden te bewonderen, waaronder diverse tempels zoals de Wat Phra Kaew en de Wat Tham Sua. Ook bent u vanuit Krabi met uw huurauto binnen een half uurtje bij Ao Nang, een van de populairste stranden van Thailand. Daarnaast kunt u vanaf Krabi veel (dag)excursies maken, bijvoorbeeld naar de Phi Phi-eilanden en de kalkstenen rotsformatie Khao Kanab Nam. Wilt u weten wat u allemaal in Krabi kunt gaan zien en doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Krabi u zeker niet mag missen.

Het wordt aangeraden om in Thailand altijd voorzichtig te rijden en voortdurend alert te zijn, want de Thaise weggebruikers nemen de verkeersregels vaak met een korreltje zout, wat tot onverwachte situaties kan leiden. Parkeren is in Krabi en omgeving meestal geen probleem, maar mocht u op zoek zijn naar hotels in Krabi dan kunt u het beste een hotel uitkiezen dat over eigen parkeerfaciliteiten beschikt.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.