Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Lourdes airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Lourdes

Auto huren Lourdes

Gaat u naar het indrukwekkende bedevaartsoord Lourdes vliegen en wilt u na aankomst een huurauto tot uw beschikking hebben? Lees dan hier hoe u eenvoudig via Skyscanner een auto kunt huren op Lourdes Airport en wat u kunt verwachten als u met uw huurauto naar en in Lourdes gaat rijden.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Lourdes

De luchthaven van Lourdes, officieel Tarbes – Lourdes – Pyrénées Airport geheten, bevindt zich ca. 4 kilometer ten zuidwesten van het plaatsje Tarbes en iets meer dan 15 kilometer ten noorden van Lourdes. Op de luchthaven van Lourdes treft u diverse autoverhuurbedrijven aan, waaronder Avis, Europcar en Hertz. Alle autoverhuurbedrijven op het vliegveld van Lourdes hebben een vertegenwoordiging op de luchthaven, u hoeft dus niet ver met uw koffers te sjouwen nadat u door de douane bent gegaan. Zodra u uw autoverhuurovereenkomst heeft getekend wordt u naar uw huurauto gebracht, die op de naastgelegen parkeerplaats voor u klaarstaat.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Lourdes

Bij veel autoverhuurbedrijven die op Lourdes Airport gevestigd zijn dient u uw huurauto aan het einde van uw verblijf weer met een volle tank in te leveren op de luchthaven. Dit is echter geen enkel probleem, want in het plaatsje Tarbes, dat nog geen 4 kilometer ten noorden van de luchthaven ligt, kunt u tanken bij diverse tankstations, waaronder Esso, Total en Intermarché. Gaat u vanuit Lourdes naar het vliegveld rijden dan kunt u het beste tanken bij het Esso tankstation dat zich net buiten Lourdes bevindt, aan de N21 richting de luchthaven.

Met de huurauto naar Lourdes rijden

Indien u vanaf de luchthaven van Lourdes direct naar het centrum van de stad wilt rijden dient u als u het luchthaventerrein afrijdt de D516 op te rijden en dan afslag N21 richting Lourdes te nemen. Vervolgens houdt u na ongeveer 5 minuten rijden links aan, zodat u op de Avenue Jean Moulin (D95) komt. Blijf deze weg volgen, dan belandt u vanzelf in het centrum van Lourdes. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van het vliegveld van Lourdes naar het centrum van de stad iets meer dan een kwartiertje.

Lourdes

Lourdes is een bijzondere stad die vooral bekend staat als bedevaartsoord voor Katholieken. Ook als u niet voor een bedevaart naar Lourdes komt is het zeer aan te bevelen de vele heiligdommen van Lourdes te bewonderen, waaronder de Grot van Massabielle, de St. Bernadette kerk en de Rozenkransbasiliek. Wilt u meer te weten komen over deze indrukwekkende stad, lees dan welke bezienswaardigheden in Lourdes u allemaal zeker gezien moet hebben en welke hotels in Lourdes u mogelijk aanspreken.

Lourdes is een bergstadje vol kleine, smalle en kronkelige straatjes, en daarnaast zijn veel straten niet toegankelijk voor auto’s. Ook parkeren kan een probleem zijn, daarom wordt geadviseerd uw huurauto altijd op een officieel parkeerterrein neer te zetten. Indien u het niet vervelend vindt om even te lopen kunt u uw huurauto gratis parkeren op het parkeerterrein van de Boulevard de la Grotte, dat op ca. 1 kilometer afstand van het centrum ligt. Daarnaast kunt u gratis parkeren op het centraler gelegen Place Capdevielle, maar dit parkeerterrein is vaak gesloten bij festiviteiten. Er zijn ook diverse parkeerterreinen en –garages in Lourdes waar u dient te betalen, waaronder de parkeergarage Place Peyramale (onder het VVV-kantoor), de markt van Lourdes en de Place du Champ Commun.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.