Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Nantes airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Nantes

Auto huren Nantes

Gaat u op vakantie naar het westen van Frankrijk en wilt u deze prachtige regio per huurauto gaan verkennen? Ga dan snel naar de website van Skyscanner en ontdek hoe u heel eenvoudig een auto kunt huren op de luchthaven van Nantes.

Autoverhuurbedrijven op het vliegveld van Nantes

De luchthaven van Nantes, formeel Nantes Atlantique Airport geheten, ligt 8 kilometer ten zuidwesten van het centrum van Nantes, nabij het Franse plaatsje Bouguenais. Vanaf het vliegveld van Nantes zijn populaire regio’s in het westen van Frankrijk, zoals Bretagne en Normandië, snel en gemakkelijk met de huurauto te bereiken. Op de luchthaven van Nantes zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Avis, Budget, Europcar, Hertz, Keddy, Sixt en Thrifty. Al deze autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal van de luchthaven, u hoeft dus nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald nog maar een klein stukje te lopen.

Tankstations in de omgeving van de luchthaven van Nantes

Bij veel autoverhuurbedrijven op Nantes Airport geldt dat u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank dient in te leveren op de luchthaven. Het is daarom aan te raden vooraf te weten waar u aan het einde van uw vakantie het beste uw huurauto kunt voltanken. Het tankstation dat zich het dichtst bij de luchthaven van Nantes bevindt is het Elan tankstation op de D85, vlak na de rotonde op het luchthaventerrein. Daarnaast kunt u tanken bij het Total tankstation op de N844, vlak bij de afslag naar de D65, en uiteraard in het dorpje Bouguenais, dat maar enkele kilometers van het vliegveld ligt.

Met de huurauto naar Nantes rijden

Als u met uw huurauto naar het centrum van Nantes gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein de D85 op te rijden en vervolgens de E5 te nemen richting D844 / Vannes / Rennes / Nantes / Noirmoutier. Kies na enkele minuten de afslag 52a (Porte de Bouguenais) en volg vervolgens de borden richting Porte de Bouguenais / Rezé-Atout Sud / Nantes-Centre. U rijdt nu op de D723; blijf deze weg volgen, sla bij de derde rotonde linksaf en rijd dan de rivier de Loire over. Rijd tenslotte via de Boulevard Gustave Roch naar de Boulevard Victor Hugo, u komt dan vanzelf in de binnenstad van Nantes terecht. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van Nantes Atlantique Airport naar het centrum van de stad ongeveer 20 minuten.

Nantes

Nantes is de hoofdstad van het Franse departement Loire-Atlantique en is de vijf na grootste stad van Frankrijk. Tot de topattracties van Nantes behoren het kasteel van Nantes en het parcours Estuary. Wilt u weten wat u allemaal in Nantes kunt gaan doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Nantes u zeker niet mag missen en welke hotels in Nantes u zou kunnen boeken.

Vooral in de binnenstad van Nantes kan het soms erg druk op de weg zijn, wat betekent dat u in opstoppingen terecht kunt komen en moeilijk een parkeerplaatsje kunt vinden. Wilt u stressvrij parkeren dan kunt u uw huurauto het beste wat verder weg van de binnenstad neerzetten of waar mogelijk op een parkeerterrein of in een parkeergarage parkeren.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.