Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Penang airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Penang

Auto huren Penang

De Parel van de Oriënt is de mooie bijnaam van Penang. Dit Maleise eiland is zonnig, tropisch, prachtig en bijzonder gevarieerd. Op Penang wonen veel mensen met Chinese roots, dit is goed terug te zien in de prachtige architectuur. Het bezoeken van de steden op het eiland is een ware traktatie met alle mooie huizen en tempels, heerlijk winkelen en eten en natuurlijk de typische Aziatische gastvrijheid die eer doet aan de overwegend Chinese, Maleise en Indiase roots van de inwoners van het eiland. Penang heeft prachtige stranden, resorts en zwembaden waardoor een luxe vakantie in de zon hier naar een hoger plan wordt getilt. Maleisië op haar best, dat is het populaire Penang. Huur via Skyscanner vooraf een auto om zeker te zijn van de beste deals en de juiste auto voor een onvergetelijke vakantie in Maleisië.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Penang?

Op Penang Airport zijn verschillende international autoverhuurbedrijven te vinden. Avis, Europcar, Hawk, Green Matrix, Kasina en Hertz zijn op het vliegveld van Penang actief. De balies van de autoverhuurbedrijven zijn in de terminal te vinden. Het vliegveld van Penang is niet heel groot waardoor de autoverhuurbedrijven gemakkelijk te vinden zijn in de terminal van de luchthaven.

Benzinepomp in de buurt van Penang

Houdt er rekening mee dat veel autoverhuurbedrijven een volle tank-beleid hanteren. Dat houdt in dat de huurauto met een volle benzinetank terug wordt verwacht. Vraag dit vooraf na om verrassingen te voorkomen.

Op 1,5 kilometer afstand en 3 minuten rijden met de huurauto vanaf vliegveld Penang is een tankstation te vinden. Vanaf het vliegveld gaat de route voor de terminal langs via de 231 naar de oprit de Jalan Sultan Azlan Shah/weg 6 richting Georgetown op. Aan de linkerkant van deze weg is een benzinepomp te vinden.

Vanaf vliegveld Penang

De hoofdstad Penang, vroeger Georgetown, ligt op 17 kilometer van het vliegveld van Penang wat in minder dan 25 minuten te rijden is met een huurauto. Vanaf het vliegveld gaat de route voor de terminal langs via de 231 weg 6 of Jalan Sultan Azlan Shah richting Georgetown op. Neem de afslag richting Georgetown de 3113 op, sla vervolgens linksaf de Jalan Magazine op richting het centrum van de hoofdstad.

Op bestemming aankomen

Penang

Penang is veelzijdig wat heel verschillende reizigers trekt. Van luxe zonliefhebbers tot back to basic backpackers, Penang biedt voor elk wat wils. De hoofdstad Penang, vroeger Georgetown geheten, is een rbuisende stad waarin de invloeden van de Chinese, Maleise en Indiase roots van de inwoners terug te zien is. Prachtige tempels en pagodes zijn een must voor architectuurliefhebbers en de Aziatische sferen maken het tot een gemoedelijke stad. Veel gebouwen uit de koloniale tijd zijn goed beward gebleven en nog steeds in gebruik. In Penang is elke dag wel wat te beleven, vele activiteiten en de verschillende winkelcentra zorgen ervoor dat de stad druk en hectisch is. Ten noorden van Georgetown, bij Batu Feringghi bijvoorbeeld, zijn prachtige stranden te vinden waar veel toeristen een plekje onder de zon vinden. Het centrum van Georgetown is druk waardoor het vinden van een parkeerplek lastig kan zijn, verder is op het eiland Penang overal goed en veelal gratis parkeerplek te vinden.

Camaron Highlands

De Camaron Highlands vormen een gebied op 1500 meter hoogte. Het natuurgebied en het prachtige uitzicht zijn de moeite van een ritje meer dan waard, zeker reizigers die graag de natuur van Maleisië willen ontdekken kunnen hier hun hart ophalen. De uitgestrekte groene vlakten zijn adembenemend mooi. Vanaf Penang is het ongeveer 250 kilometer en ruim 3 uur rijden naar Tanah Rata waar veel toeristen een goede accomodatie vinden wanneer ze Camaron Highlands gaan ontdekken. Vanaf Penang/Georgetown gaat de route zuidwaarts via de 3113 naar de E36 naar het vaste land. Sla rechtsaf de Kuala Lumpur/Ipoh op en neem de AH2/E1. Blijf op de AH2/E1 tot na Ipoh en neem daar de 185/A181. Sla rechtsaf de 59 op naar Tanah Rata en rijdt het dorp in. Parkeren kan in Tanah Rata gemakkelijk op straat of op het erf van een hotel.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.