Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Palermo airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Palermo

Auto huren Palermo

Een vakantie naar Palermo kan zowel veelzijdig en actief als relaxed in de zon. De stad Palermo heeft talloze bijzondere bezienswaardigheden als de Catacomben van de Capucijnen, Paleizzo dei Normanni en de kathedraal van Palermo. Het heerlijke eten, de goede koffie, het fijne klimaat en de prachtige stranden en natuur in de omgeving van Palermo bieden voor elk wat wils. Met een huurauto is een kennismaking met Sicilië compleet.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Palermo

Op het vliegveld van Palermo zijn verschillende autoverhuurbedrijven te vinden. De verhuurbedrijven bevinden zich tegenover de uitgangen van de aankomsthal, het is dus slechts een klein stukje lopen om een huurauto te kunnen ophalen. Op, luchthaven Palermo Punta Raisi, zoals de luchthaven officieel heet, zijn de autoverhuurbedrijven Dollar/Thrifty, Avis, Budget, EasyCar, Targarent, Hertz, Sixt, Holiday, Sicily by Car, Locauto, Europcar en Maggiore te vinden.

Benzinepomp in de buurt van Palermo

Let op afspraken met autoverhuurbedrijf betreft benzine en kilometers, de meeste bedrijven verwachten de huurauto met een volle tank retour.

De dichtstbijzijnde bezinepomp bij vliegveld Palermo ligt langs de A 29 op 8 kilometer afstand. Via de E90 en de A29 bij kruispunt Cisini ligt een tankstation. Op weg naar Palermo zijn verschillende benzinepompen te vinden. Rondom de steden en langs de doorgaande wegen op Sicilië zijn voldoende tankstations te vinden.

Vanaf vliegveld Palermo

Vanaf vliegveld Palermo is het zo'n 35 kilometer en ongeveer 35 minuten rijden naar de stad Palermo. De route richting Palermo is niet heel ingewikkeld. Op het vliegveld staat aangegeven wat de weg richting uitgang is, bij het verlaten van het vliegveld gaat de weg via de A29 naar Palermo. Afhankelijk van de lokatie van het hotel of de accomodatie is de eindbestemming gemakkelijk vanaf de A29 te bereiken.

Op bestemming aankomen

Palermo

De Siciliaanse hoofdstad Palermo heeft een geschiedenis die 3000 jaar teruggaat. Mooie paleizen, prachtige kerken en natuurlijk een heerlijke keuken geven de stad een eigen charme. Daarnaast kent de stad vervallen huizen en een chaotisch stadscentrum naast een heel modern stadsdeel. Kortom, een gevarieerde en inspirerende stad. Het goede klimaat op Sicilië en de ligging van Palermo in het noorden van het eiland maken het een mooi startpunt van een kennismaking met dit mooie stukje Italië. Palermo is een chaotische stad als het aankomt op autorijden. Het is druk en auto's toeteren veel. Ook worden er regelmatig auto's gestolen dus het is aan te raden om in Palermo de auto op een bewaakte parkeerplaats te parkeren en bij het boeken van een hotel te checken of er een bewaakte parkeerplaats op het terrein is. Wanneer dat lukt is Sicilië en Palermo ontdekken met een huurauto een succesrecept voor een prachtige vakantie.

Sicilië verkennen

Sicilië is een eiland met vele kanten, mooie en minder mooie. Juist deze combinatie maakt het tot een infameus gebied. De lange geschiedenis die zijn sporen heeft achtergelaten en de temperamentvolle omgang met bekenden en onbekenden geven Sicilië een unieke charme. Het heerlijke eten en goede weer maken het eiland tot een geliefde vakantiebestemming. Vanuit Palermo of Palermo Airport zijn vele uitstapjes te maken met een huurauto om Sicilië te leren kennen. Net buiten het centrum van Palermo is de prachtige Normandische kathedraal Cattedrale di Monreale te bezoeken. De kathedraal ligt op een heuvel en geeft een prachtig uitzicht op Palermo. Voor ontspanning in de zon is een bezoekje aan badplaats Mondello een leuke trip, op slechts 13 kilometer of 30 minuten met de auto vanaf het centrum van Palermo is een dagje strand zo geregeld.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.