Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Rodez airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Rodez

Auto huren Rodez

Bergen, natuurparken, een historisch stadscentrum, heerlijk eten en goede wijn. Rodez weet alle elementen van het goede, Zuid-Franse leven samen te bundelen in een relaxt stadsleven. Ingeklemd tussen verschillende bijzondere natuurparken en niet te ver van een paar bijzonder mooie Zuid-Franse steden weet Rodez haar bezoekers het beste van Zuid-Frankrijk voor te schotelen. Het historische stadscentrum biedt geschiedenis, architectuur, gezelligheid, heerlijke restaurantjes en fijne terrasjes om heerlijk te genieten. Huur een auto via Skyscanner en ontdek dit prachtige gebied in Frankrijk.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Rodez?

Op het vliegveld van Rodez zijn enkele autoverhuurbedrijven te vinden. Avis, Europcar, Hertz en Sixt zijn actief op Rodez-Aveyron Airport. De balies van de autoverhuurbedrijven zijn in de terminal te vinden. Het vliegveld van Rodez is niet heel groot en de Car Rental of Location Voiture staan goed aangegeven. Huur een auto via Skyscanner om zeker te zijn van de beste deal en een goede auto die bij de vakantieplannen past.

Benzinepomp in de buurt van Rodez

Houdt er rekening mee dat de meeste autoverhuurbedrijven de huurauto retour verwachten met een volle tank benzine. Er kunnen extra kosten worden berekend als er door het autoverhuurbedrijf moet worden getankt.

Het dichtstbijzijnde tankstation ligt op 6 kilometer afstand en ongeveer 6 minuten rijden met de huurauto van vliegveld Rodez. Volg vanaf het vliegveld de borden Exit/Sortie en neem op de rotonde de eerste afslag rechtsaf naar de D840/La Cordenade. Sla na ongeveer 5 kilometer rechtsaf de Rue des Charpentiers op en ga gelijk linksaf. De benzinepomp ligt aan de linkerhand.

Vanaf vliegveld Rodez

Rodez ligt op 11 kilometer van vliegveld Rodez-Aveyron wat ongeveer 15 minuten rijden met de huurauto is. De route is niet ingewikkeld en langs de Franse wegen staat de route meestal goed aangegeven. Volg vanaf het vliegveld de borden richting de uitgang en neem op de rotonde de eerste afslag rechtsaf de D840 op. Blijf de D840 volgen totaan de rotonde met de aansluiting op de D84, neem hier de tweede afslag en ga de D84 op. Neem vervolgens de Avenue Jean Monnet, de Avenue de l'Europe en de Avenue Victor Hugo naar het centrum van de stad. Let wel, het stadscentrum van Rodez is grotendeels autovrij dus het centrum in met de huurauto is niet mogelijk.

Op bestemming aankomen

Rodez

De bijzonder mooie kathedraal, het oude klooster, de renaissancepanden op Place de la Cité en Rue Neuve, de statige herenhuizen op Place du Bourg, de winkeltjes en restaurants in het gezellige centrum. Rodez is een levendige stad met een pittoreske uitstraling. De musea, winkels en restaurants zorgen voor rumoerigheid die de stad past. De historische panden in het centrum geven Rodez een unieke uitstraling. De inwoners zijn trots op hun streekproducten en gerechten die ze maken, heerlijk eten en drinken kan heel goed in deze mooie stad. Inwoners van Rodez gaan zelf graag op woensdag en zaterdag de markt op om verse producten te kopen voor hun heerlijke gerechten. Verschillende parken in de stad geven de ruimte om te relaxen na een dag struinen door Rodez. Parkeren is in het historische centrum niet mogelijk aangezien dat zoveel als mogelijk autovrij wordt gehouden. Parkeren op straat en in de parkeergarages is rond de €1,00 per uur.

Parc National des Cévennes

Op ongeveer twee tot tweeëneenhalf uur rijden van Rodez liggen prachtige grote steden als Toulouse, Montpellier, Carcassonne en Clermont-Ferrand. Maar in de directe omgeving van Rodez is vooral de prachtige natuur een must see. Omgeven door verschillende bijzondere natuurparken is wandelen, genieten van prachtige uitzichten en ravotten in de bossen een heerlijke tijdsbesteding. Een van de mooiste parken in de omgeving is Parc National des Cévennes. Dit park is mede gevormd door de mens en de lange geschiedenis in dit gebied, UNESCO waardeerde de geschiedkundige waarde van het park met een plekje op de Werelderfgoedlijst. Een enorme variatie aan flora en fauna is in het park te vinden, evenals leuke activiteiten zoals hiking, mountainbiking en paardrijden. Vanaf Rodez is het park via Le Rozier te bereiken, dat is ongeveer een uur rijden met de huurauto en op 75 kilometer van Rodez. Neem vanaf Rodez de Boulevard de la République en sla vervolgens tweemaal rechtsaf de D12/Avenue de Montpellier op. Neem na de D12 de D62 en sla ij Flavin linksaf de D911 op. Vervolg de route over de D29, neem vervolgens de D809 naar de D907 richting La Rozier. Vanuit La Rozier is Parc National des Cévennes te voet te bereiken. Het is ook mogelijk iets verder door te rijden over de D996 en daar het park te betreden.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.