Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Sarajevo airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Sarajevo

Auto huren Sarajevo

De hoofdstad van Bosnië Herzegovina kent een bewogen geschiedenis, de sporen hiervan zijn in de stad terug te vinden. Maar ondanks de oorlogen in de 20e eeuw die veel schade heben aangericht in Sarajevo, is het een bruisende stad met een open en gemoedelijke sfeer. Het historische stadcentrum staat vol met mooi gerestaureerde monumentale gebouwen en er zijn talloze restaurantjes te vinden waar van de heerlijke Bosnische keuken en gastvrijheid kan worden genoten. Huur een auto via Skyscanner en ontdek Sarajevo en de prachtige omgeving rondom deze bruisende hoofdstad. De bergen en natuurparken rondom Sarajevo zijn een must see!

Waar huur je een auto op het vliegveld van Sarajevo?

Op het vliegveld van Sarajevo zijn heel wat nationaal en internationaal opererende autoverhuurbedrijven te vinden. Avis, Europcar, Dollar/Thrifty, Budget, Hyundai Rent A Car, Rent-a-car Minell, City Car Sarajevo, Enterprise, Euro, Kapitals en Guma zijn actief op Sarajevo Airport. De balies van de autoverhuurbedrijven zijn in de Terminal op het vliegveld van Sarajevo te vinden. Huur vooraf een auto via Skyscanner om zeker te zijn van de beste deal en een auto passend bij de vakantie.

Benzinepomp in de buurt van Sarajevo

Let op, de meeste autoverhuurbedrijven verwachten de huurauto retour met een volle benzinetank. Vraag vooraf naar de voorwaarden.

Op slechts anderhalve kilometer en 2 minuten rijden met de huurauto van Sarajevo Airport ligt het dichtstbijzijnde tanktstation. Neem vanaf vliegveld Sarajevo de weg richting uitgang naar de Kurta Schorka/M18 en slag linksaf de M18 op. Na ongeveer een kilometer op de Kurta Schorka is de benzinepomp aan de linkerhand te vinden.

Vanaf vliegveld Sarajevo

Het stadscentrum van Sarajevo ligt op ruim 8 kilometer en ongeveer 15 minuten rijden met de huurauto van vliegveld Sarajevo. Neem vanaf het vliegveld de weg richting uitgang naar de Kurta Schorka/M18. Sla linksaf de M18 op en sla vervolgens af naar Džemala Bijedića/M5/M18 richting Sarajevo. Blijf op de M18 en ga het centrum van Sarajevo in. Het centrum van Sarajevo kan erg druk zijn, het is aan te raden om buiten het centrum te parkeren.

Op bestemming aankomen

Sarajevo

Sarajevo kent een lange en rijke geschiedenis, maar ook veel machtstrijd en oorlog. Veel monumentale en historische gebouwen in de stad zijn na de aanvallen in de jaren 1990 mooi gerestaureerd. Toen Sarajevo in 1992 de hoofdstad van Bosnië Herzegovina werd, herleeffde de oude glorie van de stad. Bij een trip naar Sarajevo hoort een bezoekje aan een van de historische moskeëen, een van de mooie kathedralen en een museum. De Gazi-Husrev-Beg-moskee en de Keizermoskee zijn een bezoek waard, evenals de Heilig Hart-Kathedraal en de Orthodoxe Kathedraal. Om een idee te krijgen van de stad en haar geschiedenis is een bezoek aan het Historisch Museum of het Nationaal Museum een aanrader. Na alle prachtige gebouwen bekijken is relaxen met een drankje in de zon op het terras, genieten van de heerlijke Bosnische cuisine of struinen door Sarajevo City Center. Het centrum van Sarajevo kan erg druk zijn, het is beter om net buiten het centrum te parkeren en te voet verder te gaan. Parkeren rondom en in het centrum kost rond de €1,25 per uur.

Bjelašnica

Rondom Sarajevo zijn verschillende prachtige natuurgebieden te vinden waar in de zomers veel mensen wandelen, hiken en genieten van het uitzicht. In de winters zijn dit populaire wintersportgebieden. Een van de mooiste plekken bij Sarajevo is de berg Bjelašnica. Rondom en op de berg zijn verschillende resorts te vinden die voornamelijk in het wintersportseizoen vele vakantiegangers ontvangen. Bjelašnica ligt op 35 kilometer en ongeveer 50 minuten rijden met de huurauto van Sarajevo. Neem vanuit het centrum van Sarajevo de Zagrebačka en de Derviša Numića naar het zuiden. Sla rechtsaf de Vojvode Radomira Putnika/R446 op. Neem vervolgens linksaf de Ravnogorska/M18. Neem bij Krupac rechtsaf naar R442a. Blij de R442a volgen tot aan de Bjelašnica. De huurauto parkeren is buiten het seizoen vaak gemakkelijk en op veel plekken gratis. In het wintersportseizoen is het vaak drukker, maar de meeste hotels bieden parkeerplekken aan waardoor het voor dagjesmensen nog steeds goed te doen is om een parkeerplaats te vinden. In sommige gevallen kost parkeren rond de €1,00 per uur.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.