Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Sharm el-Sheikh airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Sharm el-Sheikh

Auto huren Sharm-el-Sheikh

Relaxen met heerlijk weer, op een prachtig resort en met uitzicht op de Rode Zee. Dat is een vakantie in Sharm-el-Sheikh. Maar ook duiken in het helderblauwe water van de Rode Zee en de Golf van Akaba, lekker eten in een van de vele restaurants en genieten van de uitzichten in het nationale park Ras Mohammed hoort bij een vakantie in Sharm-el-Sheikh. Waterliefhebbers kunnen hun hart ophalen met alle wateractiviteiten die in en rondom de Rode Zee worden georganiseerd. Huur een auto via Skyscanner en geniet van alles wat Sharm-el-Sheikh te bieden heeft.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Sharm-el-Sheikh?

Op Sharm-el-Sheikh International Airport zijn twee internationaal bekende autoverhuurbedrijven actief, namelijk Hertz en Thrifty. De balies van de autoverhuurbedrijven zijn te vinden in de aankomsthal. Het vliegveld van Sharm-el-Sheikh is niet heel groot en de bewegwijzering wijst duidelijk naar de autoverhuurbedrijven in de aankomsthal.

Benzinepomp in de buurt van Sharm-el-Sheikh

Houdt er rekening mee dat de meeste autoverhuurbedrijven de huurauto retour verwachten met een volle benzinetank. Vraag vooraf naar de voorwaarden om niet voor verrasingen komen te staan.

Het dichtstbijzijnde tankstation ligt op 16 kilometer en ongeveer 16 minuten rijden van vliegveld Sharm-el-Sheikh. Neem vanaf het vliegveld de El Salam linksaf richting Sharm-el-Sheikh. Sla rechtsaf de Ibn Sina op richting Sharm-el-Sheikh. Neem op de rotonde de tweede afslag en sla linksaf naar Al Rewaysat Road. Sla linksaf naar de El Salam, de benzinepomp ligt aan de linkerkant vlak voor het ziekenhuis.

Vanaf vliegveld Sharm-el-Sheikh

Heel vlak bij het vliegveld zijn de eerste resorts al te vinden. Veel van de hotels en resorts bevinden zich langs de zee, vaak niet al te ver van het centrum van Sharm-el-Sheikh. Het centrum van de stad is ongeveer 11 kilometer en 13 minuten rijden van vliegveld Sharm-el-Sheikh. Neem vanaf het vliegveld de El Salam linksaf richting Sharm-el-Sheikh. Blijf op de El Salam tot in het centrum van de stad. Afhankelijk van de geboekte accomodatie, gaat de route linksaf richting het strand naar een van de vele luxe resorts.

Op bestemming aankomen

Sharm-el-Sheikh

De Egyptische kust langs de Rode Zee en bij de woestijn Sinaï is vooral bekend door de luxe resorts waar zon, zee en strand centraal staan. Maar Sharm-el-Sheikh heeft ook een van de mooiste duiklocaties ter wereld waar zowel beginners als ervaren duikers hun hart op kunnen halen. Prachtig onderwaterleven, helderblauw water en talloze duikscholen om uitrusting te huren of lessen te nemen. Sharm-el-Sheikh is gerict op toeristen dus lekker eten, winkelen, uitgaan en uitgebreid genieten kan letterlijk op elke straathoek. Voor de meer avontuurlijke toeristen is quadrijden, para sailing, karten of een woestijnsafari een leuke manier om de omgeving van Sharm te ontdekken. Een heerlijke vakantie in Sharm-el-Sheikh is zeker met een huurauto zo geregeld, de wegen in de stad zijn in goede staat en parkeren is op veel plekken gratis.

Sinaïberg

Sharm-el-Sheikh ligt in de Sinaïwoestijn waar ook de mogelijk heilige Sinaïberg te vinden is. Deze berg heeft volgens verschillende beweringen een belangrijke plek in het joodse, christelijke en islamitische geloof. De berg is prachtig om te beklimmen en geeft een adembenemend uitzicht over de omgeving. Een trip door de woestijn naar de Sinaïberg of Gebel Musa is absoluut de moeite waard om meer van Egypte te ontdekken. De berg ligt op drie en een half uur rijden met de huurauto en zo'n 200 kilometer van het centrum van Sharm-el-Sheikh. Neem vanuit Sharm-el-Sheikh de Al Safari en ga rechtsaf de Ring Road op. Ga linksaf de Dahab City Road op. Ga linksaf en rij door op Sant Katrin – Nowabeaa. Sla linksaf om op de weg te blijven en sla vervolgens linksaf naar Wadi El Esbaeya Track. Volg de weg tot aan de Sinaïberg.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.