Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Stavanger airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Stavanger

Auto huren Stavanger

Als u een auto wilt huren op Stavanger Airport, bijvoorbeeld omdat u een rondreis door Noorwegen gaat maken, dan kunt u het beste uw huurauto vooraf reserveren via Skyscanner.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Stavanger

Wie naar Stavanger gaat vliegen landt op Stavanger Airport, dat 11 kilometer ten zuidwesten van Stavanger in het plaatsje Sola ligt. Op de luchthaven van Stavanger bevinden zich diverse autoverhuurbedrijven, waaronder Alamo, Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz en Sixt. Alle autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Stavanger zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal, u hoeft dus nooit ver te lopen nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gepakt. Zodra alle formaliteiten aan de balie van het autoverhuurbedrijf zijn afgehandeld wordt u naar uw huurauto gebracht, die meestal al voor u klaar staat op de parkeerplaats naast de terminal.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Stavanger

Bij veel autoverhuurbedrijven op Stavanger Airport dient u uw huurauto aan het einde van uw verblijf weer met een volle tank in te leveren, het is dus raadzaam om te weten waar de nabijgelegen tankstations zich bevinden. Het dichtstbijzijnde tankstation ligt aan de Flyplassvegen 213 in Sola, dit is de toegangsweg naar het vliegveld. Daarnaast kunt u als u vanuit zuidelijke richting naar de luchthaven gaat rijden tanken op de E59, hier ziet u vlak nadat u de Ikea gepasseerd bent een BP tankstation. Gaat u vanuit Stavanger naar het vliegveld rijden dan kunt u tanken bij het Esso tankstation op de E39. U neemt hiervoor de afslag Bergen / Ullandhaug en slaat vervolgens linksaf richting Ullandhaug.

Met de huurauto naar Stavanger rijden

Indien u met uw huurauto direct vanaf het vliegveld van Stavanger naar het centrum van de stad gaat rijden dient u zodra u het luchthaventerrein heeft verlaten de Flyplassvegen op te rijden richting de Rv509. Vervolgens volgt u de borden richting Rv510 / Stavanger / Rv509 / Sandnes / E39/ Sola, rijdt dan de E39 op en gaat na ca. 6 minuten bij de eerste rotonde rechtsaf richting Madlaveien / Rv509. Bij de rotonde die daarop volgt slaat u rechtsaf richting Kannikgata / Rv509, bij de derde rotonde slaat u rechtsaf richting Teaterveien / Rv44 en bij de vierde rotonde gaat u rechtdoor richting Kongsgata. Blijf deze weg volgen, u komt dan vanzelf in het centrum van Stavanger terecht. Zonder files duurt de autorit van de luchthaven van Stavanger naar de binnenstad nog geen twintig minuten. Houdt u er rekening mee dat u onderweg tol dient te betalen, u kunt hiervoor contant geld of uw creditcard gebruiken.

Stavanger

Stavanger ligt in het zuidwesten van Noorwegen, ongeveer 450 kilometer ten westen van Oslo. Van oudsher is Stavanger een echte vissersstad, maar ook olie vormt een belangrijkste inkomstenbron voor de lokale bewoners. In de historische binnenstad van Stavanger zijn talloze prachtige bezienswaardigheden te bewonderen, waaronder de middeleeuwse Kathedraal, het Oliemuseum en de nabijgelegen rotsformatie de ‘Preikestolen’ (Preekstoel). Wilt u meer te weten komen over deze prachtige stad, lees dan welke bezienswaardigheden in Stavanger u allemaal niet mag missen en welke hotels in Stavanger u allemaal zou kunnen boeken.
Vrijwel overal in de binnenstad van Stavanger geldt betaald parkeren. Indien u kort wilt parkeren kunt u uw huurauto op de openbare weg zetten en een parkeerkaartje kopen bij de parkeerautomaat. Bent u van plan om langer dan een paar uur in Stavanger te blijven, dan kunt u uw huurauto het beste parkeren in een parkeergarage of op een parkeerterrein. Houdt u er rekening mee dat de historische binnenstad van Stavanger autovrij is.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.