Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Sint-Maarten airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Sint-Maarten

Auto huren Sint Maarten

Gaat u vliegtickets boeken naar Sint Maarten? Reserveer dan een huurauto via Skyscanner, want als u een auto gaat huren op Sint Maarten kunt u op eigen houtje talloze prachtige stranden, afgelegen baaien, interessante duiklocaties en natuurgebieden bezoeken.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Sint Maarten

De luchthaven van Sint Maarten, ook wel Princess Juliana International Airport of Sint Maarten International Airport genoemd, ligt 10 kilometer ten westen van Philipsburg, de hoofdstad van het Nederlandse gedeelte van Sint Maarten, en 5 kilometer ten zuiden van Marigot, de hoofdstad van het Franse gedeelte van Sint Maarten (Saint Martin). Op de luchthaven van Sint Maarten zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Alamo, Avis, Budget, Europcar en Sixt. Alle autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Sint Maarten hebben een balie in de aankomsthal van het terminalgebouw, waar u direct heen kunt lopen zodra u door de douane bent gekomen en uw koffers van de band heeft gepakt. Nadat u uw autoverhuurovereenkomst heeft ondertekend kunt u meestal direct doorlopen naar uw huurauto, die buiten op de parkeerplaats op u staat te wachten.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Sint Maarten

In veel autoverhuurovereenkomsten staat dat u uw huurauto met een volle tank dient in te leveren. Het dichtstbijzijnde tankstation bevindt zich op Welfare Road, de toegangsweg naar de luchthaven. Indien u dat wenst kunt u ook elders uw huurauto volgooien, bijvoorbeeld bij het Texaco tankstation nabij Cay Bay of het Tackling tankstation op Union Road, wat handig is als u vanuit Marigot naar de luchthaven komt rijden.

Met de huurauto naar Philipsburg en Marigot rijden

Indien u met uw huurauto naar Philipsburg gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein Welfare Road op te rijden en dan na ca. 2 minuten rechtsaf de G. A. Arnell Boulevard in te slaan. Even later komt u bij een rotonde en rijdt dan rechtdoor, de Octavius L. Richardson Road op, deze brengt u naar het centrum van Philipsburg. Rijdt u vanaf de luchthaven rechtstreeks naar Marigot, dan dient u vanaf het luchthaventerrein Welfare Road op te rijden en dan na ca. 4 minuten links aan te houden zodat u op de Union Road terecht komt. Deze weg loopt over in de Rue de Hollande, welke naar het centrum van Marigot leidt. Indien u tijdens de rit naar het centrum geen verkeersopstoppingen tegenkomt bent u binnen een kwartier in Philipsburg of Marigot.

Sint Maarten

Het Caribische eiland Sint Maarten is vrij klein, maar ondanks dat zijn er toch diverse bezienswaardigheden te vinden, zoals Fort Amsterdam, het pittoreske Franse stadje Marigot en de prachtige duiklocaties Great Bay en Cable Reef. Wilt u weten wat u allemaal op Sint Maarten kunt gaan doen, lees dan welke bezienswaardigheden op Sint Maarten u zeker niet mag missen en welke hotels in Sint Maarten u allemaal zou kunnen boeken.

Ondanks dat Sint Maarten geliefd is bij duikers en zonaanbidders zult u niet snel te maken krijgen met files en verkeersopstoppingen. Ook parkeren is meestal geen probleem, behalve in het centrum van Philipsburg en Marigot en bij populaire toeristische attracties zoals Fort Amsterdam.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.