Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Varadero airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Varadero

Auto huren Varadero

Indien u op vakantie naar Cuba gaat heeft u de meeste bewegingsvrijheid als u een huurauto tot uw beschikking heeft. Via Skyscanner kunt u heel eenvoudig een auto huren op Varadero Airport.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Varadero

De luchthaven van Varadero, ook vaak Juan Gualberto Gómez Airport of simpelweg Varadero Airport genoemd, ligt ongeveer 35 kilometer ten westen van de badplaats Varadero en ca. 125 kilometer ten oosten van de Cubaanse hoofdstad Havana. Op het vliegveld van Varadero zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Cubacar (Cubatur), Rex (Cabanacan), Havanautos en Via Rent a Car. Al deze autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de terminal van de luchthaven, waar u na aankomst meteen heen kunt lopen. Zodra uw autoverhuurovereenkomst is ondertekend en u de autosleutels in ontvangst heeft genomen kunt u meteen doorlopen naar uw huurauto, die meestal al voor u klaarstaat op het parkeerterrein van de luchthaven.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Varadero

Bij de meeste autoverhuurbedrijven op Cuba dient u uw huurauto met een lege tank in te leveren. Mocht u toch afgesproken hebben om uw huurauto met een volle tank in te leveren dan is dat ook geen enkel probleem, want in het nabij het vliegveld gelegen dorpje Matanzas vindt u diverse tankstations. Gaat u vanuit Varadero naar Juan Gualberto Gómez Airport rijden dan kunt u ook tanken bij het tankstation dat zich op de Autopista Sur bevindt, vlak voordat u de Circuite Norte oprijdt.

Met de huurauto naar Varadero rijden

Als u met uw huurauto vanaf Juan Gualberto Gómez Airport rechtstreeks naar het centrum van Varadero gaat rijden dient u als u het luchthaventerrein afrijdt richting Carbonera te gaan. Eenmaal daar aangekomen slaat u rechtsaf en rijdt u de Circuito Norte op. Blijf deze weg volgen, u rijdt dan het prachtige schiereiland op en belandt vanzelf in de badplaats Varadero. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van het vliegveld naar het centrum van Varadero ongeveer een half uur. U hoeft onderweg nergens tol te betalen

Varadero

Varadero is een van de populairste badplaatsen van Cuba en dat is niet zonder reden. Hier vindt u namelijk de meest exclusieve resorts en daarnaast is hier de enige golfbaan van Cuba te vinden. Combineer dat met hagelwitte zandstranden, helderblauwe warm zeewater en een bijna altijd schijnende zon en u bent echt in een vakantieparadijs terecht gekomen! Behalve zonnen, relaxen en (water)sporten kunt u in Varadero nog veel meer doen, zoals uitstapjes maken naar onder meer de indrukwekkende hoofdstad Havana. Wilt u weten wat u allemaal in en rondom Varadero kunt gaan doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Varadero u zeker niet mag missen. Bent u op zoek naar een complete vakantie, dan is het ook aan te bevelen om op Skyscanner naar hotels in Varadero te zoeken.
De meeste hoofdwegen in Cuba zijn goed onderhouden, vooral rondom Varadero en Havana. Wel dient u er rekening mee te houden dat u op Cuba geen navigator kunt gebruiken, u bent dus aangewezen op ouderwets kaartlezen! Een goede gids met kaart is de Guia de Carreteras de Cuba, deze is te koop bij veel lokale toeristenbureaus. Daarnaast kunt u gebruik maken van GPS op uw smartphone, de kans is dus klein dat u ooit verdwaalt. De meeste wegen op Cuba zijn redelijk rustig, alleen in het centrum van Varadero en uiteraard in Havana kan het soms druk op de weg zijn. Het wordt aanbevolen uw huurauto altijd op een bewaakt parkeerterrein te parkeren.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.