Loreto

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Casamangos Loreto, Coco Cabañas & Casitas Vacation Rentals en Hotel y R.V. Park El Moro drie van de beste goedkope hotels in Loreto. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Loreto zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Loreto?

9,8
Fans van de buitensport
8,3
Avontuurlijke Reizigers
8,3
Wellness
6,7
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (9)
Juno Kim
Juno KimAnchorage
21-02-15

Baja California Sur is een geweldige plek voor outdoor sporten en wilde dieren te spotten. Sommige van de beste plaatsen om te gaan kajakken op zee, snorkelen en paddle boarding zijn hier. Vooral in Loreto, de rust en de warme Zee van Cortez biedt grote kansen voor de activiteiten. Ook is het gebied bekend om de Whale Watching en wilde dolfijnen te spotten.

Lucia Fragoso Cota
Lucia Fragoso Cota
06-01-17

Een perfecte kleine stad voor senioren, vol met prachtige huizen en heel straten, perfect als u in de visserij, eiland in de hoop, wandelpaden, kajakken ans snorkelen. Geniet van de amazingness van de woestijn en avontuur jezelf door de grotschilderingen gebieden. Mis het niet de walvissen tijdens het winterseizoen!

Nichole Andler
Nichole AndlerNome, AK, USA
06-01-17

Prachtige plek in Baja California. Mooi plein, mooie stranden, prachtige woestijn en wilde dieren.

Sergio Zúñiga Núñez
Sergio Zúñiga NúñezMexicali
25-02-13

EEN EENZAME juweel in OMRINGD woestijnen en de Zee van Cortez ...

Plan een reis naar Mexico