Palenque

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Posada Mayalay, Hotel Palenque en Hotel Rio Maya drie van de beste goedkope hotels in Palenque. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Palenque zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Palenque?

9,8
Fans van geschiedenis
7,5
Avontuurlijke Reizigers
6,3
Rugzaktoeristen
6,3
Groene Reizigers
6,3
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (13)
Yogic Traveler ❀
Yogic Traveler ❀Puerto Vallarta
10-07-16

Heel ander gevoel dan de plaatsen verder naar het westen voor starters is het hier veel groener en meer weelderige ook deze site is uit een andere periode dan de populaire tourst plekken in de Yucatan regio.

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
18-08-14

mooi in het bos, op een kleine rivier met een klein zwembad als je de rivier volgen, kunt u wandelen langs de heuvel zijn er dezelfde kleine ruiins

Trip Editorial Team
Trip Editorial TeamMenlo Park
22-07-14

De Maya's waren een vrij ijverig beschaving. Terwijl Chichen Itza krijgt een groot deel van de aandacht, zijn er een aantal andere plaatsen rond Mexico die in goede staat en zijn net zo fascinerend om te verkennen. Palenque, die werd bevolkt tussen de 3e eeuw voor Christus en de 8ste eeuw na Christus, werd langzaam verteerd door de jungle na de mensen verhuisd. Het is nog niet volledig opgegraven (in feite, slechts ongeveer 10 procent is), die een toegevoegde mysterieuze bonus voor avontuurlijke reizigers.

Evan Roth-Howe
Evan Roth-HoweBoston
06-01-17

Een ongelooflijke stad van de Maya-ruïnes die je overal kunt beklimmen voor een spectaculair uitzicht. De watervallen en apen alleen maar toe te voegen aan de ervaring.

Plan een reis naar Mexico