Kolašin

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Apartment Holiday, Apartmani LUX en Apartments Mountain Star drie van de beste goedkope hotels in Kolašin. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Kolašin zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Kolašin?

9,8
Groene Reizigers
9,8
Fans van de buitensport
9,8
Avontuurlijke Reizigers
7,0
Rugzaktoeristen
5,9
Wellness
Beoordelingen van leden (4)
Lisa R
Lisa R
19-10-15

De bergen van Montenegro De Bergen een aanbod van een breed scala aan activiteiten, waaronder prachtige grote hoogte skiën, raften, bergbeklimmen en bergwandelen. Een zeker een bezoek waard is Tara Canyon is de tweede grootste in de wereld, de Tara is de langste rivier van Montenegro biedt niet alleen een spectaculair landschap en historische monumenten, maar uitzonderlijk raften. Bezoek Durmitor waar u kunt genieten van ongeveer 120 dagen van sneeuw tussen december en april, Ski boadring is erg populair bij een reeks van intermediaire rode en eenvoudig blauw met een zeer uitdagende zwarte piste. Met een volledig assortiment van instructie skischolen beschikbaar.

Annabelle Fyfield
Annabelle Fyfield
12-09-15

Kolasin, ik heb niet echt weten wat te verwachten, maar als de trein van Podgorica reisden door deze hoge bergen besefte ik dat ik was het invoeren van een aantal prachtige natuur, ongerepte schoonheid en zeer zeldzaam. Het was een beetje s trektocht, maar meer dan de moeite waard als je dit aan het einde van het!

Mr P
Mr POštarski Stanovi
29-05-18

Bianca Hotel as a base and Tara Canyon rafting all day.

Pila González
Pila GonzálezPísek
06-09-17

Lo más interesante de Kolasin es los alrededores. Este paraíso se encuentra en la región montañosa central de Bjelasica, en la parte central de Montenegro. La ciudad de Kolasin es pequeña y se puede recorrer caminando. Es la base para visitar el Parqeu Nacional de Biogradska Gora. Suele ser la principal atracción en invierno ya que cuenta con un interesante y completo centro de esqui. Está bien equipado con alojamientos para todos los gustos y restaurantes. Tiene seis ascensores en total, incluyendo el elevador de bebé. Pero la joya que se lleva todos los honores es Biogradska Gora, una de las montañas más impresionantes que visité.

Plan een reis naar Montenegro