Beroun

26 sep. 2019 - 27 sep. 2019

2 gasten - 1 kamer

Vind goedkope hotels Beroun met Skycanner Hotels! Vergelijk gratis meer dan 1,2 miljoen hotels, appartementen en hostels in duizenden bestemmingen wereldwijd voor een heerlijk nachtje weg. Skyscanner doorzoekt hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland en toont jou de beste hoteldeals door grote en kleine hotelsites waaronder Booking.com, Hotels.com, Expedia,RoomsXXL te vergelijken. Hotelaanbieders vergelijken loont echt, dus gebruik Skyscanner Hotels en betaal nooit meer te veel voor je nachtje weg.

Skyscanner Hotels is snel, gemakkelijk te gebruiken en gratis! Vergelijk hotelaanbiedingen en boek je hotel Beroun rechtstreeks op de websites van hotelpartners- of reiswebsites.

Bekijk onze speciaal samengestelde selectie Beroun hotelaanbiedingen onderaan, of gebruik de zoekbalk bovenaan en vul je reisdatums in. Wij vinden dan voor jou de goedkoopste hotels Beroun. Ook wanneer je een last minute hotel Beroun wilt boeken.

Wil je Skyscanner Hotels altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Skyscanner App en vergelijk hotels, vliegtickets en autoverhuur wanneer jij maar wilt.

Nog geen vluchten geboekt naar Beroun? Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten om zo vliegtickets Beroun voor jou te vinden.

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is november, met een gemiddelde van € 41 per nacht. De duurste maand om in Beroun te verblijven is augustus, met een gemiddelde prijs van € 260 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in september vorig jaar was € 51 per nacht. Dit is 97% minder dan de gemiddelde nachtprijs van € 101 in de afgelopen 12 maanden.
De verwachte gemiddelde temperatuur in Beroun in september is 14,4°C/57,8°F. De warmste maand is meestal augustus, met een gemiddelde van 25,0°C/77,0°F. De koudste maand is januari, met een gemiddelde temperatuur van -2,5°C/27,5°F.
De dichtstbijzijnde luchthaven bij Beroun is Praag (PRG) (20,60 km).

Plan een reis naar Tsjechië