Bursa

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Central Hotel, Kitapevi Hotel en Otantik Club Hotel drie van de beste goedkope hotels in Bursa. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Bursa zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Bursa

vanaf € 34
vanaf € 36
vanaf € 64

Wat zeggen reizigers over Bursa?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Fijnproevers
7,4
Spitiruele Zoekers
Beoordelingen van leden (23)
Rich Carriero
Rich CarrieroLongmont
06-01-17

Bursa was de oorspronkelijke hoofdstad van het Ottomaanse Rijk na de Turken veroverde tijdens de Middeleeuwen. Hier heerste over de eerste sultans en werden begraven. Veel van de moskeeën en graven dateren uit die tijd. Vandaag de Turken verwijzen naar de stad als 'Yesil Bursa "(Groen Bursa) ter ere van zowel de islam als cool, groene klimaat van de stad.

r r
r r
09-03-13

zeer mooie plaats. Het weer is geweldig en de natuurlijke bezienswaardigheden zijn adem.

Baxter Jackson
Baxter JacksonNizwa
26-12-12

Bursa is de toegangspoort tot Uludag, een van Turkije's grootste skigebieden. De stad zelf is de vierde grootste in Turkije en als zodanig heeft zijn tarief aandeel van stedelijke wildgroei maar ondanks de komst van de moderne tijd de charmes van het Ottomaanse Rijk spill door de scheuren met suggestieve bazaars, hammans, borstweringen en moskeeën die je van waar je te herinneren zijn.

Mary Godsey
Mary GodseySan Diego
06-01-17

Ik kan deze plek niet vergeten vanwege haar schoonheid becsause het is als een berg / heuvels soort plaats. In de winter, wanneer u een reis naar Bursa, de mist is zo dicht, je kunt claustrofobie hebben. Ik werd bang, omdat ik bijna flauwgevallen als gevolg van claustrofobie. Maar het zo zo mooi.

Plan een reis naar Turkije