Hilo

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Ala Kai Bed and Breakfast, Maunaloa Shores 403 Condo en Maunaloa Shores 501 Condo drie van de beste goedkope hotels in Hilo. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Hilo zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Hilo?

9,8
Reizende Gezinnen
8,9
Groene Reizigers
7,7
Kunstliefhebbers
7,6
Alleenreizende Vrouwen
7,3
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (28)
Yogic Traveler ❀
Yogic Traveler ❀Puerto Vallarta
03-03-17

Hilo is klein en schilderachtig, maar beheersbaar veel beter voor het leven in dan touren. Ik heb een groot deel van het afgelopen jaar dat ik in Hawaii heb geleefd in Hilo doorgebracht. Ik hou van de warme dagen bestrooid met intermitterende regen naar de temperaturen van het krijgen ondraaglijk warm te houden. Voor mij is het weer is perfect!

Ryan @ OnyxHotels
Ryan @ OnyxHotelsAustin
09-08-14

Dit is de stad aan de groene kant van het eiland. De rit noordwaarts naar de Hamakua Coast is geweldig, en u kunt ook eenvoudig toegang tot de vulkaan vanaf hier per boot, vliegtuig of helikopter.

Harold
HaroldBrooklyn
06-11-13

De binnenstad is schilderachtig en recht uit de jaren '60 / '70. Thuisbasis van een aantal van de moeder en pop bedrijven, inclusief koffie winkels en restaurants. Parkeren is gemakkelijk en het gebied is gemakkelijk te navigeren op de voet.

Sara Benson
Sara BensonSan Luis Obispo
06-01-17

Deze alledaagse havenstad is een verlichting van de Kona resorts aan de andere kant van de Big Island. Liefde vroeg opstaan ​​hier en loopt uit naar Coconut Island voor het panoramische uitzicht op de baai, vervolgens richting het centrum naar de boerenmarkt. Of gewoon opknoping uit met vrienden in het donker, een indie flick of een live-muziek show in het Palace Theater te vangen. Downtown heeft ook een aantal leuke boetiekjes voor-eiland gemaakt kunst, kleding en voedsel (ex. Two Ladies Kitchen mochi, Tropical Dreams ijs). Het is een totaal chill scene.

Plan een reis naar Verenigde Staten