Kaart

Eindhoven - Londen

Vluchtinformatie van Eindhoven naar Londen Heathrow

Directe luchtvaartmaatschappijen

0

Londen Heathrow

1 luchthaven

Indien u in het zuiden van het land woont en rechtstreeks van Eindhoven naar Londen Heathrow wil vliegen dan zult u tot de ontdekking komen dat dit helaas niet mogelijk is. Wilt u van Eindhoven naar Londen vliegen dan zult u namelijk altijd landen op Londen Stansted Airport. Een andere mogelijkheid is om de trein naar Amsterdam Schiphol Airport te nemen en vanaf daar rechtstreeks naar Londen Heathrow te vliegen. Op deze pagina kunt u lezen hoe u van Eindhoven naar Londen kunt vliegen, over welke reisdocumenten u dient te beschikken, wat u op de luchthaven van vertrek en bestemming kunt verwachten, hoe u vanaf het vliegveld van Londen uw reis kunt vervolgen naar uw eindbestemming en allerlei andere praktische informatie die handig is om te weten als u goedkope vliegtickets naar Londen gaat boeken

 

Luchtvaartmaatschappijen

Reizigers die van Eindhoven Airport naar Londen Heathrow willen vliegen kunnen helaas geen rechtstreekse vlucht nemen naar deze bestemming. Indirecte vluchten van Eindhoven naar Londen Heathrow zijn vanwege de extra reistijd eigenlijk geen reële optie, dus als u van Eindhoven naar Londen wilt vliegen dan kunt u het beste rechtstreeks met Ryanair naar Londen Stansted vliegen. Heeft Londen Heathrow toch uw voorkeur, dan dient u de trein naar Amsterdam Schiphol Airport te nemen en vanaf daar een rechtstreekse vlucht naar Londen Heathrow te nemen.

 

Paspoort en visum

Als u over de Nederlandse nationaliteit beschikt is een geldig paspoort of Europese Identiteitskaart voldoende om van Eindhoven naar Londen te vliegen, een visum is dus niet nodig.

 

Luchthaven van vertrek en bestemming

Bij vluchten van Eindhoven naar Londen wordt geadviseerd minimaal 1 uur voor de geplande vertrektijd van het vliegtuig aanwezig te zijn op de luchthaven, zodat u voldoende de tijd heeft voor de paspoortcontrole en veiligheidsprocedures. Eenmaal aangekomen op Londen Stansted dient u de borden te volgen naar de taxistandplaats, (shuttle)bushalte, trein en/of balies van autoverhuurbedrijven, afhankelijk van hoe u uw reis naar uw eindbestemming wenst te vervolgen.

 

Reistijd en tijdsverschil

In Engeland is het 1 uur vroeger dan in Nederland, een jetlag is dus niet te verwachten als u van Eindhoven naar Londen gaat vliegen. De vliegtijd van Eindhoven naar Londen bedraagt slechts drie kwartier.

 

Vervoer vanaf de luchthaven

Indien er geen huurauto voor u klaar staat op Londen Stansted kunt u het beste de trein naar uw hotel in Londen nemen, want onder de algemene aankomst- en vertrekhal bevindt zich het treinstation van Stansted Airport. Hier stopt de Stansted Express, die elk kwartier naar station London Liverpool Street rijdt. Een ritje van Stansted Airport naar het centrum van Londen duurt iets meer dan drie kwartier. Heeft u een klein budget dan kunt u ook de iets goedkopere expresbus naar het centrum van Londen nemen, deze is meestal echter wel minimaal een half uur langer onderweg. De expresbus stopt onder meer in Stratford, Victoria Coach Station en Golders Green. Uiteraard kunt u ook een taxi nemen vanaf Londen Stansted, volg daarvoor in de aankomsthal de borden naar de officiële taxistandplaats.

 

Praktische informatie

Het weer in Engeland lijkt erg op dat in Nederland, met milde zomers en soms natte winters. De prijzen in Londen liggen daarentegen een stuk hoger.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.