Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Londen Heathrow airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Londen Heathrow

Auto huren Londen Heathrow

Gaat u een stedentrip of zakenreis naar Londen maken en wilt u daar een auto tot uw beschikking hebben? Dan kunt u dankzij Skyscanner heel eenvoudig een auto huren op Londen Heathrow.

Autoverhuurbedrijven op Londen Heathrow

De luchthaven van Londen Heathrow, ook wel Heathrow Airport geheten, is de drukste luchthaven van Londen (en tevens van Groot-Brittannië en Europa), en ligt 22 kilometer ten westen van het centrum van Londen. Op vliegveld Londen Heathrow diverse autoverhuurbedrijven gevestigd, waaronder Avis, Budget, Easirent, Europcar, Green Motion, Hertz, InterRent, Keddy, Sixt en Thrifty. Deze autoverhuurbedrijven hebben in alle vijf terminals een balie in de aankomsthal, u hoeft dus nooit ver te lopen nadat u de douane gepasseerd bent en uw koffers van de band heeft gehaald.

Tankstations in de omgeving van Heathrow Airport

Bij de meeste autoverhuurbedrijven op luchthaven Londen Heathrow geldt dat u uw huurauto aan het einde van uw verblijf weer met een volle tank dient in te leveren. Gelukkig is dit geen enkel probleem, want vlak bij deze grote internationale luchthaven zijn talloze tankstations te vinden. Zo vindt u op de A4, die u oprijdt als u vanaf de M4 de afslag naar Heathrow heeft genomen, twee tankstations, te weten een Total en een Co-operative tankstation. Daarnaast bevindt zich een tankstation bij de afslag van de M4 naar de luchthaven.

Met de huurauto naar Londen rijden

Als u nadat u bent aangekomen op Londen Heathrow rechtstreeks met uw huurauto naar het centrum van Londen gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein de borden naar richting M4 / M25 / Central London te volgen. Blijf vervolgens op de M4 richting Central London rijden. Na ongeveer een half uurtje gaat de M4 over in de A4, deze leidt rechtstreeks naar het centrum van de stad. Indien u onderweg geen files of opstoppingen tegenkomt duurt de autorit van Londen Heathrow naar de binnenstad van Londen iets meer dan een uur.

Londen

De Britse hoofdstad Londen is een wereldstad van formaat en barst van de interessante bezienswaardigheden. Daarnaast kunt u in Londen ook uitgebreid winkelen en uitgaan, voldoende ingrediënten dus voor een geslaagde stedentrip! Wilt u weten wat u allemaal in Londen kunt gaan zien en doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Londen u zeker niet mag missen.

Als u met uw huurauto door Londen gaat rijden dient u altijd rekening te houden met files en verkeersopstoppingen, ook buiten de spits. Ook parkeren in het centrum van Londen kan een hele uitdaging zijn, met name in het financiële zakencentrum (de City) en in de omgeving van toeristische trekpleisters. In Londen geldt vrijwel overal betaald parkeren. Echter, het aantal parkeerplaatsen op de openbare weg is zeer beperkt, dus indien u niet lang naar een parkeerplekje wenst te zoeken kunt u uw huurauto het beste neerzetten in een parkeergarage. Daarnaast dient u er rekening mee te houden dat u in het centrum van Londen tijdens werkdagen tussen 7:00u en 18:00u Congestion Charge dient te betalen. Deze wegenbelasting dient vooraf of uiterlijk op de dag dat u een Congestion Charge Zone inrijdt betaald te worden en geldt ook voor (buitenlandse) bestuurders van een huurauto. De Congestion Charge kunt u onder andere betalen bij uw autoverhuurbedrijf en alle Britse postkantoren. Wilt u ook in deze wervelende stad gaan overnachten dan is het raadzaam hotels in Londen te kiezen die over eigen parkeerfaciliteiten beschikken, dat scheelt u flink in de parkeerkosten.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.