Vluchten van de luchthaven van Amsterdam Schiphol naar Californië

Goedkope vluchten van luchthaven Amsterdam Schiphol naar Californië

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Amsterdam Schiphol naar Californië, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Amsterdam Schiphol naar Californië

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden420 €, San Francisco
Goedkoopste maand om te vliegenseptember
Gemiddelde vliegtijd11 uur 2 min
Gemiddeld aantal vluchten per week90
Populairste luchtvaartmaatschappijenVirgin Atlantic

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel vanaf de luchthaven Amsterdam Schiphol naar de luchthaven San Francisco Internationaal en de luchthaven Los Angeles Internationaal in Californië.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Amsterdam Schiphol naar Californië die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 420 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Californië van 789 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Amsterdam Schiphol naar de luchthaven Hawthorne te vliegen is momenteel mei.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Amsterdam Schiphol naar de luchthaven Santa Ana John Wayne te vliegen is momenteel oktober.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Amsterdam Schiphol naar de luchthaven San Diego International te vliegen is momenteel september.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven Amsterdam Schiphol naar de luchthaven San Jose International luchthaven te vliegen is meestal september.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Amsterdam Schiphol naar Californië op dit moment het goedkoopst zijn op maandag 16 september 2024.
Als je vliegt vanuit Amsterdam Schiphol, is de goedkoopste stad in Californië om naartoe te vliegen San Francisco. De goedkoopste luchthaven van San Francisco is op dit moment San Francisco Internationaal.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven Amsterdam Schiphol en Californië is 11 uur en 2 minuten.
Populairste vluchten