Vluchten van de luchthaven van Soekarno-Hatta naar Noord-Sumatra

Goedkope vluchten van luchthaven Soekarno-Hatta naar Noord-Sumatra

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Soekarno-Hatta naar Noord-Sumatra, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Soekarno-Hatta naar Noord-Sumatra

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden132 €, Medan
Goedkoopste maand om te vliegenaugustus
Gemiddelde vliegtijd2 uur 14 min
Gemiddeld aantal vluchten per week77
Populairste luchtvaartmaatschappijenLionAir Indonesia

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel vanaf de luchthaven Soekarno-Hatta naar de luchthaven Medan Kuala Namu in Noord-Sumatra.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Soekarno-Hatta naar Noord-Sumatra die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 132 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Noord-Sumatra van 179 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Soekarno-Hatta naar de luchthaven Medan Kuala Namu te vliegen is momenteel augustus.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Soekarno-Hatta naar de luchthaven Ferdinand Lumban Tobing te vliegen is meestal augustus.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Soekarno-Hatta naar Noord-Sumatra op dit moment het goedkoopst zijn op zaterdag 17 augustus 2024.
Als je vliegt vanuit Soekarno-Hatta, is de goedkoopste stad in Noord-Sumatra om naartoe te vliegen Medan. De goedkoopste luchthaven van Medan is op dit moment Medan Kuala Namu.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven Soekarno-Hatta en Noord-Sumatra is 2 uur en 13 minuten.
Populairste vluchten