Vluchten van de luchthaven van Soekarno-Hatta naar Banka-Billiton

Goedkope vluchten van luchthaven Soekarno-Hatta naar Banka-Billiton

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Soekarno-Hatta naar Banka-Billiton, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Soekarno-Hatta naar Banka-Billiton

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden81 €, Pangkal Pinang
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd1 uur 12 min
Gemiddeld aantal vluchten per week51
Populairste luchtvaartmaatschappijenLionAir Indonesia

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel vanaf de luchthaven Soekarno-Hatta naar de luchthaven Pangkalpinang en de luchthaven Belitung (Tanjung Pandan) in Banka-Billiton.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Soekarno-Hatta naar Banka-Billiton die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 81 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Banka-Billiton van 100 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Soekarno-Hatta naar de luchthaven Belitung (Tanjung Pandan) te vliegen is momenteel mei.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Soekarno-Hatta naar de luchthaven Pangkalpinang te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Soekarno-Hatta naar Banka-Billiton op dit moment het goedkoopst zijn op vrijdag 7 juni 2024.
Als je vliegt vanuit Soekarno-Hatta, is de goedkoopste stad in Banka-Billiton om naartoe te vliegen Pangkal Pinang. De goedkoopste luchthaven van Pangkal Pinang is op dit moment Pangkalpinang.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven Soekarno-Hatta en Banka-Billiton is 1 uur en 11 minuten.
Populairste vluchten