Vluchten van de luchthaven van Argostoli Kefalonia naar Attika

Goedkope vluchten van luchthaven Argostoli Kefalonia naar Attika

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Argostoli Kefalonia naar Attika, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Argostoli Kefalonia naar Attika

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden81 €, Athene
Goedkoopste maand om te vliegenjanuari
Gemiddelde vliegtijd1 uur 4 min
Gemiddeld aantal vluchten per week29
Populairste luchtvaartmaatschappijenOlympic Air

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel vanaf de luchthaven Argostoli Kefalonia naar de luchthaven Athens Internationaal in Attika.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Argostoli Kefalonia naar Attika die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 81 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Attika van 147 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Argostoli Kefalonia naar de luchthaven Athens Internationaal te vliegen is momenteel januari.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Argostoli Kefalonia naar de luchthaven Kythira te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Argostoli Kefalonia naar Attika op dit moment het goedkoopst zijn op maandag 27 januari 2025.
Als je vliegt vanuit Argostoli Kefalonia, is de goedkoopste stad in Attika om naartoe te vliegen Athene. De goedkoopste luchthaven van Athene is op dit moment Athens Internationaal.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven Argostoli Kefalonia en Attika is 1 uur en 4 minuten.
Populairste vluchten