Vluchten van de luchthaven van Karlsruhe/Baden-Baden naar Sardinië

Goedkope vluchten van luchthaven Karlsruhe/Baden-Baden naar Sardinië

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Karlsruhe/Baden-Baden naar Sardinië, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Karlsruhe/Baden-Baden naar Sardinië

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden52 €, Cagliari
Goedkoopste maand om te vliegenjuli
Gemiddelde vliegtijd1 uur 55 min
Gemiddeld aantal vluchten per week4
Populairste luchtvaartmaatschappijenRyanair

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel vanaf de luchthaven Karlsruhe/Baden-Baden naar de luchthaven Cagliari in Sardinië.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Karlsruhe/Baden-Baden naar Sardinië die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 52 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Sardinië van 224 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Karlsruhe/Baden-Baden naar de luchthaven Cagliari te vliegen is momenteel juli.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Karlsruhe/Baden-Baden naar de luchthaven Olbia te vliegen is momenteel juli.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven Karlsruhe/Baden-Baden naar de luchthaven Alghero Sardinië luchthaven te vliegen is meestal juli.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Karlsruhe/Baden-Baden naar Sardinië op dit moment het goedkoopst zijn op dinsdag 2 juli 2024.
Als je vliegt vanuit Karlsruhe/Baden-Baden, is de goedkoopste stad in Sardinië om naartoe te vliegen Cagliari. De goedkoopste luchthaven van Cagliari is op dit moment Cagliari.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven Karlsruhe/Baden-Baden en Sardinië is 1 uur en 55 minuten.
Populairste vluchten