Vluchten van de luchthaven van New York John F Kennedy naar Arizona

Goedkope vluchten van luchthaven New York John F Kennedy naar Arizona

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven New York John F Kennedy naar Arizona, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven New York John F Kennedy naar Arizona

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden218 €, Phoenix
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd5 uur 46 min
Gemiddeld aantal vluchten per week265
Populairste luchtvaartmaatschappijenAmerican Airlines

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel vanaf de luchthaven New York John F Kennedy naar de luchthaven Phoenix Sky Harbor in Arizona.
Luchthaven Nueva York Newark biedt rechtstreekse vluchten naar Arizona.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven New York John F Kennedy naar Arizona die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 218 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Arizona van 450 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven New York John F Kennedy naar de luchthaven Page te vliegen is momenteel juni.
De goedkoopste maand om van de luchthaven New York John F Kennedy naar de luchthaven Tucson Internationaal te vliegen is momenteel juli.
De goedkoopste maand om van de luchthaven New York John F Kennedy naar de luchthaven Show Low te vliegen is momenteel juni.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven New York John F Kennedy naar de luchthaven Phoenix Sky Harbor luchthaven te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven New York John F Kennedy naar Arizona op dit moment het goedkoopst zijn op vrijdag 7 juni 2024.
Als je vliegt vanuit New York John F Kennedy, is de goedkoopste stad in Arizona om naartoe te vliegen Phoenix. De goedkoopste luchthaven van Phoenix is op dit moment Phoenix Sky Harbor.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven New York John F Kennedy en Arizona is 5 uur en 46 minuten.
Populairste vluchten