Kaart

Eindhoven - Madrid

Vluchtinformatie van Eindhoven naar Madrid

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 40

Directe luchtvaartmaatschappij

1

Vluchten per week

5

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 1402 kilometer

2u 25min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Ryanair

Madrid

1 luchthaven

Woont u in het zuiden van het land en bent u van plan om een stedenreis naar Madrid te maken? Dan hoeft u niet meer in de file naar Amsterdam Schiphol te staan, want u kunt nu rechtstreeks vanaf Eindhoven naar Madrid vliegen. Op deze pagina vindt u praktische informatie over vliegen van Eindhoven naar Madrid.

Luchtvaartmaatschappijen

Met prijsvechter Ryanair kunt u vanaf Eindhoven Airport rechtstreeks naar vliegveld Adolfo Suárez Madrid–Barajas in Madrid vliegen, u bent daarom altijd verzekerd van goedkope vliegtickets naar Madrid als u Eindhoven Airport als luchthaven van vertrek kiest. Ryanair vliegt eenmaal per dag van Eindhoven naar Madrid en vice versa, u kunt dus elke dag van de week kiezen als datum van vertrek.

Paspoort en visum

Reizigers die over de Nederlandse nationaliteit beschikken kunnen zowel met hun geldige paspoort als Europees Identiteitsbewijs naar Madrid vliegen.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Als u van Eindhoven naar Madrid gaat vliegen kunt u het beste minimaal 1 uur voordat uw vliegtuig gepland staat te vertrekken aanwezig zijn op Eindhoven Airport, zodat u ruim op tijd bent voor het boarden van uw vliegtuig. Heeft u na de paspoort- en veiligheidscontroles nog wat tijd over dan kunt u in de vertrekhal nog even winkelen of een kopje koffie drinken, want ook op Eindhoven Airport zijn talloze faciliteiten voor vertrekkende reizigers te vinden. Zodra u bent aangekomen op het vliegveld van Madrid dient u de borden (ook in het Engels) te volgen naar de taxistandplaats, het metrostation of de bushalte. Reizigers die een huurauto hebben gereserveerd dienen in de aankomsthal de borden te volgen naar de balies van de autoverhuurbedrijven op de luchthaven.

Reistijd en tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil tussen Nederland en Spanje, een jetlag is dus niet te verwachten als u van Eindhoven naar Madrid gaat reizen. Als u met Ryanair van Eindhoven Airport naar Adolfo Suárez Madrid–Barajas in Madrid gaat vliegen bent u ongeveer 2,5 uur in de lucht, de totale reistijd van deur tot deur hoeft dus niet meer dan een halve dag in beslag te nemen!

Vervoer vanaf de luchthaven

Indien u op het vliegveld van Madrid geen huurauto heeft gereserveerd kunt u het beste met het openbaar vervoer naar het centrum van de stad reizen, want op de luchthaven vertrekken er doorlopend bussen en metro’s in die richting. De metro is waarschijnlijk uw beste optie, loop daarvoor naar het metrostation in Terminal 2 of Terminal 4 en neem daar lijn 8 naar het centrum. Uiteraard kunt u ook een taxi naar uw hotel in Madrid nemen, volg daarvoor de borden naar de officiële taxistandplaats.

Praktische informatie

Madrid staat bekend om haar koude winters en bloedhete zomers, dus als u niet van extreme temperaturen houdt kunt u de stad het beste in de lente of herfst bezoeken. De prijzen in Madrid zijn vergelijkbaar met die van Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.