Kaart

Amsterdam - Konya

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Konya

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 161

Directe luchtvaartmaatschappijen

0

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 2675 kilometer

6u 0min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Turkish Airlines

Konya

1 luchthaven

Goedkope vluchten van Amsterdam – Konya

 

Amsterdam - Konya

 

Wanneer zijn vliegtickets van Amsterdam naar Konya het goedkoopst?

 

Vliegtickets van Nederland naar Turkije zijn vaak het goedkoopst als je ze ruim van tevoren boekt, want dan zijn de prijzen voor deze bestemming meestal een stuk lager. Ben je benieuwd wanneer vliegen van Amsterdam naar een bepaalde bestemming het voordeligst is en in welke week deze vliegtickets het goedkoopst zijn, lees dan ook: De beste tijd om te boeken en het meeste te besparen op je vlucht.

 

Als je reisdata flexibel zijn en wilt weten wanneer vliegtickets van Amsterdam naar Konya het goedkoopst zijn, zoek dan ook eens in de hele maand, want kun je meteen zien wanneer de tickets die je zoekt de laagste prijs hebben. Direct beslissen is overigens niet nodig, want met het Prijsalarm van Skyscanner kun je de prijzen van de vliegtickets die je gevonden hebt moeiteloos volgen. Zodra je een prijsalarm hebt ingesteld krijg je meteen een waarschuwing als de prijs van het betreffende vliegticket stijgt of daalt.

 

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Amsterdam naar Konya?

 

Rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Konya worden uitsluitend aangeboden door SunExpress, welke tijdens het vakantieseizoen eenmaal per week op deze bestemming vliegt. Je kunt ook indirecte vluchten van Amsterdam naar Konya nemen, deze worden onder meer aangeboden door Turkish Airlines, Pegasus Airlines en KLM.

 

Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Konya?

 

Rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Konya duren gemiddeld 3 uur en 50 minuten. Wanneer je een indirecte vlucht van Amsterdam naar Konya neemt zal je totale reistijd tussen de 6 en 10 uur in beslag nemen, afhankelijk van de route die je vliegt en hoe lang je overstap duurt.

 

Informatie over vliegvelden en terminals in Amsterdam

 

Vluchten van Amsterdam naar Konya vertrekken allemaal vanaf Amsterdam Airport Schiphol.

 

Van Amsterdam naar Schiphol: Amsterdam Airport Schiphol, zoals het vliegveld van Amsterdam officieel heet, bevindt zich 9 km ten zuidwesten van het centrum van Amsterdam en is snel en eenvoudig te bereiken. Als je vanuit het centrum van Amsterdam naar Schiphol wil gaan reizen kun je het beste gebruik maken van het openbaar vervoer, want dan vermijd je parkeerkosten en files. Vanaf diverse treinstations in Amsterdam, waaronder Amsterdam Centraal, Amsterdam Zuid, Amsterdam Lelylaan en Amsterdam Bijlmer, rijden er de hele dag door doorlopend treinen naar Schiphol. Daarnaast zijn er talloze bussen die vanaf het centrum van Amsterdam naar luchthaven Schiphol rijden, waaronder lijn 197 (Amsterdam Airport Schiphol Express). Een ritje met de trein van het centrum van Amsterdam naar Schiphol duurt 15 minuten (sneltrein) tot 20 minuten (stoptrein) en kost ca. €4,60 voor een enkele reis, een buskaartje kost €5,00

 

Wanneer op Amsterdam Airport Schiphol aanwezig zijn: Check de website van je luchtvaartmaatschappij als je wilt weten hoe lang je van tevoren op Amsterdam Airport Schiphol aanwezig dient te zijn, meestal is dit 2 tot 3 uur voor de officiële vertrektijd van je vliegtuig.

 

Advies van Skyscanner: 7 onmisbare tips voor een goede reisvoorbereiding

 

Informatie over vliegvelden in Konya

 

De luchthaven van Konya, ook wel Konya Airport genoemd, ligt een kleine 16 kilometer ten noordoosten van de binnenstad van Konya. Je kunt vanaf het vliegveld van Konya op verschillende manieren naar het centrum van de stad reizen.

 

Van Konya Airport naar het centrum van Konya: Als je met het openbaar vervoer van Konya Airport naar het centrum van de stad wilt gaan reizen ben je aangewezen op de bus, er rijden namelijk geen metro of treinen tussen het vliegveld van Konya en het centrum van de stad. Buiten bij de aankomsthal stoppen bussen van Havas, welke 6 tot 7 keer per dag vanaf het vliegveld naar het centrum van de stad rijden. Een ritje met de Havas bus duurt ongeveer 30 minuten en kost 12 Turkse lire per persoon. Als je een auto gaat huren op het vliegveld van Konya en van plan bent om vanaf de luchthaven van Konya direct met je huurauto naar het centrum van de stad te rijden kun je het beste vanaf het luchthaventerrein de D715 (Ankara Cd) oprijden, je komt dan vanzelf in de binnenstad van Konya terecht. Een autorit van het vliegveld naar het centrum van Konya duurt ca. 20 minuten, mits je onderweg geen opstoppingen tegenkomt. Op deze route hoef je nergens tol te betalen.

 

Visum Konya

 

Reizigers die houder zijn van een Nederlands paspoort hebben een visum nodig voor Turkije, welke bij aankomst op het vliegveld van Konya kan worden aangeschaft bij het visaloket. Je kunt een visum voor Turkije ook online kopen, voordat je reis begint. Een visum voor Turkije is 6 maanden geldig, waarbij je per bezoek maximaal 90 dagen in Turkije mag verblijven.

 

Weer, vervoer en bezienswaardigheden in Konya

 

Weer, klimaat en toeristisch seizoen in Konya

 

In Konya kan het ’s zomers zeer warm zijn, een gemiddelde dagtemperatuur van 30C of meer is dan zeker niet ongewoon. ’s Winters ligt de gemiddelde dagtemperatuur in Konya tussen de 3C en 8C, er valt dan ook vaak regen. De beste periode voor een stedentrip naar Konya is de lente of herfst, want dan zijn de temperaturen het aangenaamst.

 

Vervoer in Konya

 

De meeste bezienswaardigheden in het centrum van Konya zijn uitstekend te voet te bereiken. Voor langere afstanden kun je de tram of bus nemen, of een taxi natuurlijk. Vanuit Konya kun je ook regionale bussen nemen naar onder meer Istanbul, Ankara en İzmir.

 

Zien en doen in Konya en omgeving

 

Doe eens gek: 10 alternatieve bestemmingen voor de zomer

 

Informatie over vluchten, prijzen en vervoer zoals geldig per februari 2018

 

Konya: vliegvelden

Konya: luchtvaartmaatschappijen die naar deze bestemming vliegen

 

Beste deals

 

Hotels in Konya

Vergelijk hier hotels in Konya

Autoverhuur in Konya

Vind hier huurauto’s in Konya

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.