Vluchten van de luchthaven van Port Of Spain naar Florida

Goedkope vluchten van luchthaven Port Of Spain naar Florida

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Port Of Spain naar Florida, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Port Of Spain naar Florida

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden198 €, Miami
Goedkoopste maand om te vliegenjuli
Gemiddelde vliegtijd4 uur 14 min
Gemiddeld aantal vluchten per week51
Populairste luchtvaartmaatschappijenAmerican Airlines

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel van de luchthaven Port Of Spain naar de luchthaven Miami Internationaal, de luchthaven Fort Lauderdale Internationaal en de luchthaven Orlando Internationaal in Florida.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Port Of Spain naar Florida die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 198 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Florida van 481 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Port Of Spain naar de luchthaven Miami Internationaal te vliegen is momenteel juli.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Port Of Spain naar de luchthaven Jacksonville Internationaal te vliegen is momenteel juni.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Port Of Spain naar de luchthaven Northwest Florida Beaches Internationaal te vliegen is momenteel mei.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven Port Of Spain naar de luchthaven Pensacola luchthaven te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Port Of Spain naar Florida op dit moment het goedkoopst zijn op zondag 21 juli 2024.
Als je vliegt vanuit Port Of Spain, is de goedkoopste stad in Florida om naartoe te vliegen Miami. De goedkoopste luchthaven van Miami is op dit moment Miami Internationaal.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven Port Of Spain en Florida is 4 uur en 13 minuten.
Populairste vluchten