Vluchten van de luchthaven van Ho Chi Minhstad naar Bắc Trung Bộ

Goedkope vluchten van luchthaven Ho Chi Minhstad naar Bắc Trung Bộ

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Ho Chi Minhstad naar Bắc Trung Bộ, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Ho Chi Minhstad naar Bắc Trung Bộ

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden68 €, Huế
Goedkoopste maand om te vliegendecember
Gemiddelde vliegtijd1 uur 43 min
Gemiddeld aantal vluchten per week746
Populairste luchtvaartmaatschappijenVietJet Air

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel van de luchthaven Ho Chi Minhstad naar de luchthaven Huế, de luchthaven Đồng Hới en de luchthaven Thanh Hoa in Bắc Trung Bộ.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Ho Chi Minhstad naar Bắc Trung Bộ die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 68 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Bắc Trung Bộ van 129 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Ho Chi Minhstad naar de luchthaven Hue te vliegen is momenteel december.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Ho Chi Minhstad naar de luchthaven Vinh City te vliegen is momenteel oktober.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Ho Chi Minhstad naar de luchthaven Thanh Hoa te vliegen is momenteel november.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven Ho Chi Minhstad naar de luchthaven Dong Hoi luchthaven te vliegen is meestal oktober.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Ho Chi Minhstad naar Bắc Trung Bộ op dit moment het goedkoopst zijn op zondag 8 december 2024.
Als je vliegt vanuit Ho Chi Minhstad, is de goedkoopste stad in Bắc Trung Bộ om naartoe te vliegen Huế. De goedkoopste luchthaven van Huế is op dit moment Huế.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven Ho Chi Minhstad en Bắc Trung Bộ is 1 uur en 37 minuten.
Populairste vluchten