Vluchten van Sjanghai naar Liaoning

Vluchtaanbiedingen van Sjanghai naar Liaoning

Zoek je goedkope tickets van Sjanghai naar Liaoning, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Sjanghai naar Liaoning

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden84 €, Dalian
Goedkoopste maand om te vliegenmei
Gemiddelde vliegtijd2 uur 18 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekShanghai Pudong
Populairste luchtvaartmaatschappijenChina Eastern

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Sjanghai naar Liaoning die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 84 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Liaoning van 417 €.
De goedkoopste maand om van Sjanghai naar luchthaven Chaoyang te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Sjanghai naar luchthaven Anshan te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Sjanghai naar luchthaven Jinzhou te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Sjanghai naar luchthaven Shenyang te vliegen is meestal september.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Sjanghai naar Liaoning op dit moment het goedkoopst zijn op woensdag 29 mei 2024.
Luchthaven Shanghai Pudong biedt rechtstreekse vluchten naar Liaoning.
Als je vliegt vanaf Sjanghai, is de goedkoopste stad in Liaoning om naartoe te vliegen Dalian. De goedkoopste luchthaven van Dalian is op dit moment Dalian.
De gemiddelde vluchttijd tussen Sjanghai en Liaoning is 2 uur en 18 minuten.
Populairste vluchten