Kaart

Amsterdam - Fukuoka

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Fukuoka

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 451

Directe luchtvaartmaatschappijen

0

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 9118 kilometer

14u 35min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Korean Air

Fukuoka

1 luchthaven

Bent u van plan om op vakantie naar Japan te gaan zoekt u vluchten naar Fukuoka? Lees dan op deze pagina met welke luchtvaartmaatschappijen u van Amsterdam naar Fukuoka kunt vliegen, wat u op de luchthaven van vertrek en aankomst kunt verwachten, hoe u vanaf het vliegveld van Fukuoka naar uw eindbestemming kunt reizen en allerlei andere praktische reisinformatie die handig is om te weten als u vliegtickets Fukuoka wilt gaan boeken.

Luchtvaartmaatschappijen

Helaas zijn er geen luchtvaartmaatschappijen die rechtstreekse vluchten aanbieden van Amsterdam naar Fukuoka, u dient dus onderweg altijd minimaal 1 keer over te stappen. Luchtvaartmaatschappijen die indirecte vluchten aanbieden van Amsterdam naar Fukuoka zijn onder meer KLM, Korean Air, Asiana Airlines, Etihad Airways, Singapore Airlines, Cathay Pacific, Air France, China Eastern en China Airlines.

Paspoort en visum

Indien u over de Nederlandse nationaliteit beschikt heeft u geen visum nodig om Japan te bezoeken, het enige dat u in het bezit dient te hebben is een paspoort dat minimaal tot het einde van het verblijf in Japan geldig is.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Als u van Amsterdam naar Fukuoka gaat vliegen wordt geadviseerd om minimaal 2 tot 3 uur voor het geplande vertrek van uw vliegtuig aanwezig te zijn op Schiphol, aangezien de paspoort- en veiligheidscontroles soms enige tijd in beslag kunnen nemen. Na aankomst op Fukuoka Airport dient u zodra u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald de borden naar de taxistandplaats, bushaltes of balies van autoverhuurbedrijven te volgen, afhankelijk van hoe u naar uw eindbestemming wenst te reizen.

Reistijd en tijdsverschil

In Japan is het 7 uur later dan in Nederland, helaas zult u dus altijd last krijgen van een jetlag  als u van Amsterdam naar Fukuoka gaat vliegen. Vluchten van Amsterdam naar Fukuoka duren minimaal 13 uur of nog zelfs langer, aangezien u onderweg altijd minimaal 1 keer dient over te stappen. De totale reistijd bij vluchten van Amsterdam naar Fukuoka is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt, waar uw vliegtuig een tussenstop maakt en hoe lang de overstap duurt.

Vervoer vanaf de luchthaven

De beste manier om vanaf Fukuoka Airport naar het centrum van de stad te gaan is met de metro, loop daarvoor naar het metrostation in Domestic Terminal 2. Daarnaast zijn er diverse bussen die u naar Fukuoka en omgeving brengen. Uiteraard kunt u ook een taxi naar uw hotel in Fukuoka nemen, volg daarvoor zodra u in de aankomsthal bent de borden naar de officiële taxistandplaats.

Praktische informatie

In Fukuoka is het in de zomer vaak warm tot zeer warm, met een gemiddelde dagtemperatuur van 30 C of meer. De winters zijn mild, waarbij het kwik meestal niet onder de 10 C komt. Het prijsniveau van Japan is vergelijkbaar met dat van Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.