Vluchten van Fort Lauderdale naar Californië

Vluchtaanbiedingen van Fort Lauderdale naar Californië

Zoek je goedkope tickets van Fort Lauderdale naar Californië, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Fort Lauderdale naar Californië

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden99 €, Los Angeles
Goedkoopste maand om te vliegenmei
Gemiddelde vliegtijd5 uur 50 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekFort Lauderdale Internationaal
Populairste luchtvaartmaatschappijenAzul Airlines

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Fort Lauderdale naar Californië die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 99 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Californië van 285 €.
De goedkoopste maand om van Fort Lauderdale naar luchthaven Santa Ana John Wayne te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Fort Lauderdale naar luchthaven Ontario Internationaal te vliegen is meestal mei. De goedkoopste maand om van Fort Lauderdale naar luchthaven San Diego International te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Fort Lauderdale naar luchthaven San Jose International te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Fort Lauderdale naar Californië op dit moment het goedkoopst zijn op donderdag 30 mei 2024.
Luchthaven Fort Lauderdale Internationaal biedt rechtstreekse vluchten naar Californië.
Als je vliegt vanaf Fort Lauderdale, is de goedkoopste stad in Californië om naartoe te vliegen Los Angeles. De goedkoopste luchthaven van Los Angeles is op dit moment Los Angeles Internationaal.
De gemiddelde vluchttijd tussen Fort Lauderdale en Californië is 5 uur en 50 minuten.
Populairste vluchten