Vluchten van Johannesburg naar KwaZoeloe-Natal

Vluchtaanbiedingen van Johannesburg naar KwaZoeloe-Natal

Zoek je goedkope tickets van Johannesburg naar KwaZoeloe-Natal, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Johannesburg naar KwaZoeloe-Natal

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden58 €, Durban
Goedkoopste maand om te vliegenmei
Gemiddelde vliegtijd1 uur 14 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekJohannesburg OR Tambo
Populairste luchtvaartmaatschappijenSafair

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Johannesburg naar KwaZoeloe-Natal die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 58 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor KwaZoeloe-Natal van 127 €.
De goedkoopste maand om van Johannesburg naar luchthaven Pietermaritzburg te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Johannesburg naar luchthaven Richards Bay te vliegen is meestal oktober. De goedkoopste maand om van Johannesburg naar luchthaven Durban King Shaka International te vliegen is meestal mei. En de goedkoopste maand om van Johannesburg naar luchthaven Margate te vliegen is meestal november.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Johannesburg naar KwaZoeloe-Natal op dit moment het goedkoopst zijn op zondag 26 mei 2024.
Luchthaven Johannesburg OR Tambo biedt rechtstreekse vluchten naar KwaZoeloe-Natal.
Als je vliegt vanaf Johannesburg, is de goedkoopste stad in KwaZoeloe-Natal om naartoe te vliegen Durban. De goedkoopste luchthaven van Durban is op dit moment Durban King Shaka International.
De gemiddelde vluchttijd tussen Johannesburg en KwaZoeloe-Natal is 1 uur en 14 minuten.
Populairste vluchten