Kaart

Amsterdam - Palma de Mallorca

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Palma De Mallorca

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 42

Directe luchtvaartmaatschappijen

3

Vluchten per week

6

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 1428 kilometer

2u 20min

Palma De Mallorca

1 luchthaven

Van plan om naar Mallorca op vakantie te gaan? Dan kunt u op deze pagina bekijken met welke luchtvaartmaatschappijen u vanaf Amsterdam naar Palma de Mallorca kunt vliegen, wat u op de luchthaven van vertrek en bestemming kunt verwachten, hoe u vanaf het vliegveld van Palma de Mallorca naar uw eindbestemming kunt reizen en andere praktische informatie in relatie tot goedkope vliegtickets naar Palma de Mallorca.

 

Luchtvaartmaatschappijen

U kunt met talloze luchtvaartmaatschappijen van Amsterdam naar Palma de Mallorca vliegen. Luchtvaartmaatschappijen die rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Palma de Mallorca Airport aanbieden zijn onder meer KLM, Corendon, Vueling, Involatus en Easyjet. Daarnaast zijn er talloze luchtvaartmaatschappijen die indirecte vluchten van Amsterdam naar Palma de Mallorca verzorgen, waaronder bijvoorbeeld TUI, Jet2com, Iberia, Transavia, Air Europa en Lufthansa.

 

Paspoort en visum

Indien u over de Nederlandse nationaliteit beschikt heeft u geen visum nodig om naar Mallorca te vliegen, een geldig paspoort of Europese Identiteitskaart is voldoende.

 

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van Amsterdam naar Palma de Mallorca gaan vliegen wordt aangeraden om minimaal 2 uur voor de geplande vertrektijd van het vliegtuig aanwezig te zijn op Schiphol, aangezien de paspoort- en veiligheidscontroles soms veel extra tijd in beslag kunnen nemen, met name tijdens het hoogseizoen. Zodra u op Palma de Mallorca Airport bent geland en uw koffers van de band heeft gehaald dient u de borden te volgen naar de taxistandplaats, bushaltes of autoverhuurbedrijven, afhankelijk van hoe u van plan bent om van het vliegveld van Palma de Mallorca naar uw eindbestemming te reizen. Indien u een transfer heeft geboekt naar uw hotel in Palma de Mallorca zal er in de aankomsthal een hostess op u wachten die een bordje in de hand houdt met uw naam of de naam van uw reisorganisatie erop geschreven.

 

Reistijd en tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil tussen Nederland en Mallorca, u zult dus geen last van een jetlag hebben als u van Amsterdam naar Palma de Mallorca gaat vliegen. Rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Palma de Mallorca duren ca. 2,5 uur. Indirecte vluchten kunnen tot wel 6 uur of meer in beslag nemen, afhankelijk van met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt, waar u dient over te stappen en hoe lang uw overstap duurt.

 

Vervoer vanaf de luchthaven

Indien u geen transfer heeft geregeld en ook geen auto gaat huren op Palma de Mallorca Airport kunt u met de bus of de taxi naar uw eindbestemming op Mallorca reizen. Als u de bus neemt heeft u de keuze uit buslijn 1 (rijdt van het vliegveld via diverse toeristische trekpleisters in Palma de Mallorca naar de haven) en buslijn 21 (rijdt van het vliegveld naar diverse hotels in Palma Beach).

 

Praktische informatie

Op Mallorca profiteert u van een Mediterraan klimaat met warme droge zomers (gemiddelde dagtemperatuur ca. 26 C) en milde winters (gemiddelde dagtemperatuur ca. 12 C). Het prijsniveau op Mallorca ligt wat lager dan in Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.