Vluchten van Kuala Lumpur naar Noord-Sumatra

Vluchtaanbiedingen van Kuala Lumpur naar Noord-Sumatra

Zoek je goedkope tickets van Kuala Lumpur naar Noord-Sumatra, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Kuala Lumpur naar Noord-Sumatra

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden49 €, Medan
Goedkoopste maand om te vliegenjuli
Gemiddelde vliegtijd1 uur 4 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekKuala Lumpur Internationaal
Populairste luchtvaartmaatschappijenAirAsia

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Kuala Lumpur naar Noord-Sumatra die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 49 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Noord-Sumatra van 73 €.
De goedkoopste maand om van Kuala Lumpur naar luchthaven Medan Kuala Namu te vliegen is momenteel juli. De goedkoopste maand om van Kuala Lumpur naar luchthaven Ferdinand Lumban Tobing te vliegen is meestal november
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Kuala Lumpur naar Noord-Sumatra op dit moment het goedkoopst zijn op donderdag 11 juli 2024.
Luchthaven Kuala Lumpur Internationaal biedt rechtstreekse vluchten naar Noord-Sumatra.
Als je vliegt vanaf Kuala Lumpur, is de goedkoopste stad in Noord-Sumatra om naartoe te vliegen Medan. De goedkoopste luchthaven van Medan is op dit moment Medan Kuala Namu.
De gemiddelde vluchttijd tussen Kuala Lumpur en Noord-Sumatra is 1 uur en 4 minuten.
Populairste vluchten