Vluchten van Panama-stad naar Californië

Vluchtaanbiedingen van Panama-stad naar Californië

Zoek je goedkope tickets van Panama-stad naar Californië, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Panama-stad naar Californië

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden327 €, Los Angeles
Goedkoopste maand om te vliegenoktober
Gemiddelde vliegtijd7 uur 25 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekPanama City Tocumen Internationaal
Populairste luchtvaartmaatschappijenCopa

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Panama-stad naar Californië die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 327 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Californië van 652 €.
De goedkoopste maand om van Panama-stad naar luchthaven Santa Ana John Wayne te vliegen is meestal oktober. De goedkoopste maand om van Panama-stad naar luchthaven Palm Springs International te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Panama-stad naar luchthaven Sacramento Internationaal te vliegen is meestal augustus. En de goedkoopste maand om van Panama-stad naar luchthaven San Jose International te vliegen is meestal juli.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Panama-stad naar Californië op dit moment het goedkoopst zijn op vrijdag 11 oktober 2024.
Luchthaven Panama City Tocumen Internationaal biedt rechtstreekse vluchten naar Californië.
Als je vliegt vanaf Panama-stad, is de goedkoopste stad in Californië om naartoe te vliegen Los Angeles. De goedkoopste luchthaven van Los Angeles is op dit moment Los Angeles Internationaal.
De gemiddelde vluchttijd tussen Panama-stad en Californië is 7 uur en 25 minuten.
Populairste vluchten