Vluchten van Rome naar Calabrië

Vluchtaanbiedingen van Rome naar Calabrië

Zoek je goedkope tickets van Rome naar Calabrië, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Rome naar Calabrië

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden114 €, Reggio Calabria
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd1 uur 16 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekRoma Fiumicino
Populairste luchtvaartmaatschappijenITA Airways

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Rome naar Calabrië die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 114 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Calabrië van 140 €.
De goedkoopste maand om van Rome naar luchthaven Crotone te vliegen is momenteel mei. De goedkoopste maand om van Rome naar luchthaven Lamezia Terme te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Rome naar de luchthaven Reggio Calabria te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Rome naar Calabrië op dit moment het goedkoopst zijn op dinsdag 18 juni 2024.
Luchthaven Roma Fiumicino biedt rechtstreekse vluchten naar Calabrië.
Als je vliegt vanaf Rome, is de goedkoopste stad in Calabrië om naartoe te vliegen Reggio Calabria. De goedkoopste luchthaven van Reggio Calabria is op dit moment Reggio Calabria.
De gemiddelde vluchttijd tussen Rome en Calabrië is 1 uur en 16 minuten.
Populairste vluchten