Vluchten van Stockholm naar Schotland

Vluchtaanbiedingen van Stockholm naar Schotland

Zoek je goedkope tickets van Stockholm naar Schotland, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Stockholm naar Schotland

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden118 €, Edinburgh
Goedkoopste maand om te vliegenfebruari
Gemiddelde vliegtijd2 uur 17 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekStockholm Arlanda
Populairste luchtvaartmaatschappijenScandinavian Airlines

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Stockholm naar Schotland die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 118 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Schotland van 229 €.
De goedkoopste maand om van Stockholm naar luchthaven Edinburgh te vliegen is meestal februari. De goedkoopste maand om van Stockholm naar luchthaven Inverness te vliegen is meestal november. De goedkoopste maand om van Stockholm naar luchthaven Aberdeen te vliegen is meestal oktober. En de goedkoopste maand om van Stockholm naar luchthaven Glasgow Internationaal te vliegen is meestal oktober.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Stockholm naar Schotland op dit moment het goedkoopst zijn op donderdag 6 februari 2025.
Luchthaven Stockholm Arlanda biedt rechtstreekse vluchten naar Schotland.
Als je vliegt vanaf Stockholm, is de goedkoopste stad in Schotland om naartoe te vliegen Edinburgh. De goedkoopste luchthaven van Edinburgh is op dit moment Edinburgh.
De gemiddelde vluchttijd tussen Stockholm en Schotland is 2 uur en 17 minuten.
Populairste vluchten