Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Ancona airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Ancona

Auto huren Ancona

Gaat u op vakantie naar de Adriatische kust van Italië en wilt u deze fantastische vakantiebestemming per huurauto gaan verkennen? Ga dan snel naar de website van Skyscanner en ontdek hoe u heel eenvoudig een auto kunt huren in Ancona.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Ancona

Het vliegveld van Ancona, ook wel Ancona Falconara Airport of Raffaello Sanzio Airport genoemd, ligt 12 kilometer ten westen van het centrum van het historische stadje Ancona. Vanaf het vliegveld van Ancona zijn alle badplaatsen in de regio Le Marche aan de Adriatische kust, zoals Portonovo, Porto Recanati, Civitanova Marche, Porto Potenza Picena, Porto San Giorgio en Porto Sant’Elpidio, snel en gemakkelijk met de huurauto te bereiken. Op de luchthaven van Ancona zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Hertz, Avis, Sicily by Car, Sixt en Thrifty. Al deze autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal van de luchthaven, u hoeft dus nadat u door de douane bent gegaan en uw koffers van de band heeft gehaald maar een klein stukje te lopen.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Ancona

Bij veel autoverhuurbedrijven op Ancona Airport geldt dat u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank dient in te leveren. Het is daarom aan te raden vooraf te weten waar u aan het einde van uw vakantie het beste uw huurauto kunt voltanken. Het tankstation dat zich het dichtst bij de luchthaven van Ancona bevindt is het Esso tankstation op de Via del Consorzio. Daarnaast vindt u vlak nadat u op de A14 afslag 21 naar Aeroporto heeft genomen een Metano tankstation. Tenslotte is er een Esso tankstation op de SS16, vlak voor de afslag naar Aeroporto.

Met de huurauto naar Ancona rijden

Als u met uw huurauto naar het centrum van Ancona gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein de SS76 op te rijden en vervolgens de borden richting Ancona te volgen. Neem na ongeveer 20 minuten de afslag richting Ancona / Centro / Porto en volg dan de borden richting Ancona Centro / Agugliano, u komt dan vanzelf in de binnenstad van Ancona terecht. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van Ancona Falconara Airport naar het centrum van de stad een klein half uurtje.

Met de huurauto naar de stranden in de regio Le Marche aan de Adriatische kust rijden

Indien u nadat u bent geland in Ancona rechtstreeks met uw huurauto naar een van de van de stranden aan de Adriatische kust gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein de A14 richting Pescara op te rijden. De A14 loopt van noord naar zuid vlak langs de Adriatische kust, u dient dan dus alleen nog maar goed op te letten tot u de afslag naar uw eindbestemming ziet staan. Vergeet niet dat u op grote delen van de A14 tol dient te betalen.

Ancona

Ancona ligt aan de Adriatische kust van Italië in de regio Le Marche, aan de voet van de Monte Conero, Monte Astagno en Monte Guasco. Ancona is vooral bekend om de haven, maar daarnaast heeft het ook een historische binnenstad vol indrukwekkende gebouwen, zoals de twaalfde eeuwse kathedraal San Ciriaco, de triomfboog van Trajanus, het Lazzaretto en de kerken Gesù en S. Maria della Piazza.. Wilt u weten wat u allemaal in Ancona kunt gaan doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Ancona u zeker niet mag missen en welke hotels in Ancona u zou kunnen boeken.

Vooral in de binnenstad van Ancona en in en rond populaire badplaatsen als Portonovo en Porto Potenza Picena is het in het hoogseizoen vaak erg druk op de weg, wat betekent dat u in opstoppingen terecht kunt komen en moeilijk een parkeerplaatsje kunt vinden. Wilt u stressvrij parkeren dan kunt u uw huurauto het beste wat verder weg neerzetten of waar mogelijk op een parkeerterrein of in een parkeergarage parkeren.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.