Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Belfast Internationaal airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Belfast Internationaal

Auto huren Belfast Internationaal

Als u gaat vliegen naar Belfast en na aankomst een huurauto tot uw beschikking wilt hebben kunt u het beste een auto huren op Belfast International Airport. Een huurauto reserveren gaat snel en eenvoudig via Skyscanner.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Belfast

Belfast heeft twee luchthavens, te weten Belfast International Airport en George Best Belfast City Airport. De laatstgenoemde is zeer klein en wordt vooral gebruikt voor binnenlandse vluchten, al zult u er ook regelmatig charter- en budgetmaatschappijen tegenkomen. De meeste internationale vluchten landen echter op Belfast Internationaal, dat formeel Belfast International Airport wordt genoemd en iets meer dan 21 kilometer ten noordwesten van het centrum van Belfast ligt. Op Belfast Internationaal, dat overigens vroeger Aldergrove Airport, heette en vaak nog zo genoemd wordt, bevinden zich diverse autoverhuurbedrijven, waaronder Budget, Enterprise, Europcar, Hertz, InterRent, Keddy en Sixt. Alle autoverhuurbedrijven op Belfast Internationaal hebben een balie in de aankomsthal van de luchthaven, waar u meteen heen kunt lopen zodra u de douane heeft gepasseerd en uw koffers van de band heeft gepakt. Nadat u uw autoverhuurovereenkomst heeft ondertekend wordt u naar uw huurauto gebracht, die buiten op de nabijgelegen parkeerplaats voor u klaarstaat.

Tankstations in de omgeving van Belfast Internationaal

Bij de meeste autoverhuurbedrijven die op Belfast Internationaal gevestigd zijn geldt dat u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank dient in te leveren. Dit is geen enkel probleem, want vlak bij het luchthaventerrein zijn op Tully Road (A26) maar liefst drie tankstations te vinden. Daarnaast kunt u goedkoop tanken bij Tesco op het industrieterrein in het nabijgelegen dorpje Crumlin.

Met de huurauto naar Belfast rijden

Indien u met uw huurauto vanaf Belfast Internationaal rechtstreeks naar Belfast gaat rijden dient u zodra u het luchthaventerrein verlaat Airport Road (A57) op te rijden. Bij de twee rotondes die u tegenkomt gaat u rechtdoor en rijdt vervolgens de M2 op richting Belfast. Na ongeveer een kwartiertje rijdt u vanzelf Belfast binnen. Zonder files en verkeersopstoppingen duurt de autorit van de luchthaven naar het centrum van Belfast een half uur. Onderweg hoeft u nergens tol te betalen.

Belfast

Belfast is de hoofdstad van Noord-Ierland, dat tot het Verenigd Koninkrijk behoort. In het centrum van Belfast zijn talloze interessante bezienswaardigheden te bewonderen, zoals de City Hall en het Ulster Museum. Daarnaast kunt u in Belfast eindeloos winkelen, met de ‘locals’ een biertje drinken in allerlei gezellige pubs en lekker eten. Wilt u meer te weten komen over deze bijzondere stad, lees dan welke bezienswaardigheden in Belfast u allemaal gezien moet hebben.
Overal in het centrum van Belfast geldt betaald parkeren. Wilt u tijdens een bezoekje aan de stad geen omkijken hebben naar uw huurauto dan kunt u hem het beste in een parkeergarage of op een Pay & Display parkeerterrein neerzetten. De meest centraal gelegen parkeergarages zijn te vinden in Francis Street, Victoria Street en Montgomery Street. Mocht u van plan zijn om een of meerdere nachten in Belfast te verblijven dan kunt u het beste op Skyscanner naar hotels in Belfast zoeken die over eigen parkeerfaciliteiten beschikken.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.